"Додавання і віднімання раціональних дробів", 8 клас алгебра. Контроль знань.

Про матеріал
Презентація "Додавання і віднімання раціональних дробів" має проведення контрольної роботи, що містить тестові завдання з вибором правильної відповіді та завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Мета: узагальнити і систематизувати відомості учнів про раціональні вирази, дробові раціональні вирази та дії з ними; Закріпити вміння та навички додавання, віднімання дробів. Перевірити рівень засвоєння учнями знань з теми «Дроби. Скорочення дробів. Додавання і віднімання раціональних дробів». Тип уроку: контроль та корекція знань.

Номер слайду 3

Як виконати скорочення дробу? Як звести дріб до нового знаменника? Як звести дроби до спільного знаменника? Сформулювати основну властивість дробу. Властивості степеня з цілим показником. Умова рівності дробу нулю. Як виконується додавання і віднімання раціональних дробів?

Номер слайду 4

Не заважаємо іншим; Вивчаємо умову; Визначаємо що потрібно знайти; Створюємо математичну модель; Розв’язуємо завдання за визначеним алгоритмом; Аналізуємо отримані результати; Записуємо відповідь.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ПОВТОРИТИ §1(1 - 4)

ppt
Пов’язані теми
Алгебра, Презентації
Додано
4 лютого 2023
Переглядів
260
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку