Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"

Про матеріал
Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"Документ "Використання QR кодів у освітньому процесі"
Перегляд файлу
  1. Скорочене гіперпосилання

https://cutt.ly/QbqXQKX

  1. QR-код

  1. Використання QR-кодів у освітньому процесі

    Сучасні учні практично не уявляють життя без смартфона. Адже з його використанням сучасними підлітками здійснюються більшість повсякденних дій: спілкування у соціальних мережах, переглядання фільмів, розваги, пошук потрібної інформації, прослуховування музики тощо. Тому залучення технологій з використанням мобільного телефону на уроках додатково заохотить школярів до вивчення вашого предмету!

За допомогою QR-кодів можна урізноманітнити освітній процес наступним чином:

  • кодування посилань на домашні завдання чи практичні роботи (наприклад, якщо їх виконання передбачає використання гугл-форми, гугл-диску тощо);
  • проведення квесту, підказки до кожної схованки якого будуть зашифровані у вигляді відповідного QR-коду;
  • організація виставки у класі чи коридорами школи, інформацію до експонатів якої можна отримати після сканування відповідного QR-коду.
  • розміщення коридорами школи відповідних кодів, кожний з яких буде містити посилання на непересічні факти, цікаві статті тощо;
  • розміщення кодів на підручниках чи книгах у бібліотеці з посиланнями доступу до електронної версії відповідного видання.

Отже, QR-коди є дуже корисними для освітнього процесу і в майбутньому, я впевнена, всі будуть використовувати сайти для скорочення посилань, генерування QR-кодів та подібні.

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
1 липня 2022
Переглядів
162
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку