Досвід роботи,приклади з використання ігор на уроках іноземної мови.

Про матеріал
Проаналізувавши роль гри на уроці англійської мови, можна сказати, що гра є інструментом викладання, що активізує розумову діяльність дітей, які навчаються, дозволяє зробити навчальний процес привабливим і цікавим, примушує хвилюватися і переживати, що формує могутній стимул до оволодіння мовою.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання ігрових технологій на уроках англійської мови. Підготувала вчитель англійської, французької мови ЗАБАРА АЛІНА ЮРІЇВНА

Номер слайду 2

Обгрунтування актуальності досвіду. У наш час все більше розширюються зв'язки України із зарубіжними країнами, й інтерес до вивчення англійської мови невпинно зростає. У методиці викладання англійської мови існують різні способи оптимізації навчальної діяльності, в тому числі й гра. Ігри періодично висвітлюються в методичній літературі, оскільки викликають інтерес викладачів іноземної мови своєю розважальністю, навчаючою дією, можливістю використання як засобу емоційної розрядки, мотивації навчальної діяльності, з метою тренування, для контролю знань і навичок учнів. Актуальність цієї проблеми викликана цілим рядом чинників. По-перше, інтенсифікація навчального процесу ставить завдання пошуку засобів підтримки в учнів інтересу до матеріалу й активізації їх діяльності протягом усього заняття. Ефективним засобом вирішення цього завдання є навчальні ігри.

Номер слайду 3

ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ ГРИ :

Номер слайду 4

Головні умови гри:

Номер слайду 5

Приклад гри (лексичні ігри)

Номер слайду 6

На закріплення лексичного матеріалу

Номер слайду 7

Граматичні ігри

Номер слайду 8

ВИСНОВОКПроаналізувавши роль гри на уроці англійської мови, можна сказати, що гра є інструментом викладання, що активізує розумову діяльність дітей, які навчаються, дозволяє зробити навчальний процес привабливим і цікавим, примушує хвилюватися і переживати, що формує могутній стимул до оволодіння мовою.

Номер слайду 9

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додав(-ла)
Zabara Alina
Додано
5 жовтня 2021
Переглядів
483
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку