Довідка про підсумки проведення Днів української літератури

Про матеріал
Відповідно до плану роботи філії «ЗСО І-ІІ ст.. С.Буші» на 2018-2019 навчальний рік з метою формування творчої працелюбної особистості, виховання цивілізованого господаря, свідомого ставлення до праці як вищої цінності людини і суспільства, готовності до життєдіяльності і праці в умовах ринкових відносин, формування в учнів розуміння загальних основ сучасного виробництва, вміння включатись у виробничі відносини, виховання дисциплінованості, організованості, бережливого ставлення до суспільної і приватної власності, природних багатств, у рамках місячника трудового виховання з 04.03 по 15.03.2019р. було проведено Дні української літератури.
Перегляд файлу

Довідка про підсумки проведення

Днів української літератури

Відповідно до плану роботи філії «ЗСО І-ІІ ст.. С.Буші» на 2018-2019 навчальний рік з метою формування творчої працелюбної особистості, виховання цивілізованого господаря, свідомого ставлення до праці як вищої цінності людини і суспільства, готовності до життєдіяльності і праці в умовах ринкових відносин, формування в учнів розуміння загальних основ сучасного виробництва, вміння включатись у виробничі відносини, виховання дисциплінованості, організованості, бережливого ставлення до суспільної і приватної власності, природних багатств, у рамках місячника трудового виховання з 04.03 по 15.03.2019р.  було проведено Дні української літератури.

Згідно складеного плану було проведено такі заходи:

   04.03.2019р  учителями української літератури та вчителями початкових класів на уроках  літератури у 3-9 класах проведено інформаційні п’ятихвилинка. «Українська література – перлина мистецтва».

    05.03.2019р  Гикавчук Н.Є. організувала виставку літератури в бібліотеці, метою якої було ознайомлення з новинками української літератури.

    06.03.2019р вчителі-предметники провели виставку - конкурс «Кращий учнівський  зошит з української літератури» серед учнів 5-9 класів. Найкращим виявився зошит учениці 9 класу Хібовської А.І.

    07.03.2019р  цікавим та душевним було свято «Жінка – муза шедеврів літератури», яке провела організувала Мальчик Д.М.  з учнями 5 класу, на яке було запрошено батьків. Учні вітали мам та вчителів зі святом 8-го березня.

    11.03.2019р вчитель Березовська С.В. організувала для учнів 5-9 класів кінолекторій «Т.Г.Шевченко. Сторінки життя». Учні мали змогу переглянути фільм про життєвий та творчий шлях Кобзаря України.

     12.03.2019р. Гикавчук Н.Є. провела відкритий  бібліотечний урок «Літературне кафе: сучасна дитяча література» для учнів 6 класу. На уроці панувала дійсно атмосфера дитячого кафе, що дало змогу зацікавити учнів цікавинками сучасної дитячої літератури.

     13.03.2019р. учитель української мови та літератури Руда О.В. провела веселу та пізнавальну квест-гру для учнів 8-9 класів «Чи знаєте ви Шевченка?». Змагання відбулося серед двох команд: «Шевченкознавці» та «Бандуристи». За результатами гри перемогу дістали  «Шевченкознавці».

     14.03.2019р учні 2-4 класів взяли участь у виставці  ілюстрацій до творів великого Кобзаря  «Моя Україна у творах Т.Г. Шевченка» організовану Гикавчук Н.Є.

Завершальним був виховний захід «Уклін тобі, Тарасе!» проведений

Процюк Г.П. 15.03.2019р. та учнями 6 класу.

 

Заступник завідувача філії                                    Руда О.В.

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
3 квітня 2019
Переглядів
394
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку