Довідка про підсумки проведення Тижня зарубіжної літератури

Про матеріал
Довідка про підсумки проведення Тижня зарубіжної літератури Згідно з річним планом школи з метою розвитку інтересу школярів до вивчення зарубіжної літератури, активізації їх пізнавальної активності удосконалення форм і методів проведення нетрадиційних уроків і позакласних заходів із зарубіжної літератури, в період з 08.04.2019р. по 12.04.2019р. у філії «ЗСО І-ІІ ст..с. Буші» проведено Тиждень зарубіжної літератури.
Перегляд файлу

Довідка

про підсумки проведення

Тижня зарубіжної літератури

 Згідно з річним планом школи з метою розвитку інтересу школярів до вивчення зарубіжної літератури, активізації їх пізнавальної активності удосконалення форм і методів проведення нетрадиційних уроків і позакласних заходів із зарубіжної літератури,  в період з 08.04.2019р. по 12.04.2019р. у філії «ЗСО І-ІІ ст..с. Буші» проведено Тиждень зарубіжної літератури.

Всі заплановані заходи у рамках Тижня пройшли організовано. Вони продемонстрували зацікавленість учнів до вивчення зарубіжної літератури, сприяли підвищенню їхнього освітнього рівня, показали добру підготовку вчителів зарубіжної літератури, їх творчий підхід до проведення уроків, позакласних заходів, оформлення кабінетів, школи.

Протягом тижня вчитель зарубіжної літератури Березовська С.В. провела ряд заходів:

  • Відкриття тижня. Загальношкільна лінійки «Успішна людина – це перш за все успішні читачі».
  • Акція «Прочитав книгу сам – запропонуй іншому  08.04.2019.
  • Виставка учнівських малюнків до творчості зарубіжних письменників «Сторінками улюблених творів» 09.04.2019.
  • Розгадування кросвордів із зарубіжної літератури «І я це вмію» 10.04.2019.
  • Віртуальна подорож «Україна і зарубіжні письменники» 11.04.2019.
  • Конкурс  гра «Літературні розминки» 12.04.2019.

    Чітко спланований Тиждень зарубіжної літератури  сприяв активізації творчості учнів, їх високих духовних якостей, підвищення інтересу до уроків зарубіжної літератури, а також вмінню працювати з додатковою літературою, відстоювати та висловлювати власну думку, формувати етичні смаки, розвивати навички образотворчого мистецтва, логічного мислення, авторської майстерності.

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
22 квітня 2019
Переглядів
1471
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку