"Дружба єднає щирі серця"

Про матеріал
Дружба – це одне з найважливіших почуттів людини. Значимість дружби дуже цінна і висока. Адже серед багатьох людей дуже складно знайти людину, яка розділить наш світогляд, зрозуміє нас у важку хвилину і розділить з нами переживання, горе, радість і щастя, буде зберігати всі наші секрети і залишиться вірним. Кажуть, що дружба, це коли в людях живе одна душа. Вона потрібна кожному, незважаючи на вік та уподобання. У кожному віці дружба має свої цінності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«ДРУЖБА ЄДНАЄ ЩИРІ СЕРЦЯ»

Номер слайду 2

ДРУЖБА – ЦЕ ОДНЕ З ЗНАЙВАЖЛИВІШИХ ПОЧУТТІВ ЛЮДИНИ.

Номер слайду 3

Значимість дружби дуже цінна і висока. Адже серед багатьох людей дуже складно знайти людину, яка розділить наш світогляд, зрозуміє нас у важку хвилину і розділить з нами переживання, горе, радість і щастя, буде зберігати всі наші секрети і залишиться вірним.

Номер слайду 4

Кажуть, що дружба – це коли в людях живе одна душа. Вона потрібна кожному, незважаючи на вік та уподобання. У кожному віці дружба має свої цінності.

Номер слайду 5

В усі часи дружба вважалася великою цінністю. У скіфів дружба перевірялася кров’ю і служила військовим справам. Дружба оформлювалася спеціальним договором і великою клятвою. В епоху середньовіччя дружба вважалася утіленням блогородства і вірності. Для людей епохи романтизму, дружба – це живе почуття, безпосереднє життєве переживання, вони називають її святою.

Номер слайду 6

Дружба – це особистісні відносини між людьми, що грунтуються надовірі, щирості, взаємних симпатіях, спільних інтересах і захопленнях.

Номер слайду 7

Основними якісними показниками дружби є такі речі як довіра, терпимість, взаєморузуміння, взаємоповага, вміння піти назустріч та допомоги, бути поряд у скрутній ситуації.

Номер слайду 8

Цитати про дружбу для дітей:«Справжні друзі завжди духовно знаходяться разом», - Л. М. Монтгомері;«У світі немає нічого, що я не змогла б зробити заради тих, хто дійсно є моїми друзями», - Д. Остін;«Деякі люди настільки впливають на наше життя, що ми вже не можемо згадати, яким було наше життя до них», - А. Тейлор;«Багато людей будуть приходити у ваше життя і йти з нього, але тільки справжні друзі залишать сліди у вашому серці», - Е. Рузвельт.

Номер слайду 9

«Мій найкращий друг - той, хто розкриває в мені найкращі якості», - Г. Форд;«Хто такі друзі? Це одна душа, яка живе у двох тілах », - Аристотель;«Друг - це той, хто дає вам повну свободу бути собою», - Д. Моррісон;«Справжній друг - той, хто залишається з вами тоді, коли від вас іде весь світ», - У. Вінчеллі;«На землі немає нічого ціннішого, ніж справжня дружба», - Фома Аквінський;«Справжні друзі цінніші від будь-яких речей», - Геродот.

Номер слайду 10

«Єдиний спосіб знайти друга - самому ним стати», - Р. Емерсон;«Знайдіть людей, які кидають вам виклик і надихають вас. Проводьте з ними час - і це змінить ваше життя», - Е. Барнс;«Все можливо, коли поруч є люди, які тебе підтримають», - М. Коупленд;«Дружба - це золота нитка, яка пов'язує серця усього світу», - Д. Евелін;«Друг - це той, хто знає про тебе все і продовжує тебе любити», - Е. Хаббард.

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
19 січня
Переглядів
260
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку