Джон Бойн "Хлопчик у смугастій піжамі". Презентація

Про матеріал
Презентація (від англ. presentation - представлення, показ) – це набір картинок-слайдів на певну тему, який зберігається у файлі спеціального формату. Кожен слайд може містити довільну текстову, графічну та відеоінформацію, анімацію, звук, діаграми і графіки, табличні й інші матеріали.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«ХЛОПЧИК У СМУГАСТІЙ ПІЖАМІ» ДЖОН БОЙНЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА 7 КЛАСПідготувала Ковальчук В. В.

Номер слайду 2

Порівняльна характеристика образів. Автор Ковальчук В. В. ШМУЛЬБРУНО

Номер слайду 3

1. Як зветься твір?2. Визнач жанр твору.3. Назви головних героїв.4. Яка тема твору?5. Яка слова Бруно були останніми в його житті?6. Чим закінчилась дружба обох хлопчиків?7. Які країни згадуються у творі?8. Як звали членів сім*ї Бруно?9. Визнач ідею твору.10. Як звали людей, які працювали в будинку Бруно?11. Що будо видно із вікна кімнати хлопчика?12. Ким за національністю був Шмуль?13. Хто з героїв твору у минулому працював лікарем?14. Які з героїв твору є негативними ?15. Хто обробив рану хлопчику, коли той упав з гойдалки?16. З якого міста переїхала сім*я хлопчика?17. Де зустрілись Бруно зі Шмулем? Автор Ковальчук В. В. Дидактична гра «ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ»

Номер слайду 4

Кросворд. За горизонталлю:4. Що було видно із вікна хлопчикової кімнати?7. Жанр твору.8. Як звали хлопчика за колючим дротом?9. Прізвище автора твору.10. Їх називали "злом".11. Ким був батько Бруно?За вертикаллю:1. Кого шукав Шмуль разом із Бруно?2. Чим пригостив уперше хлопчика Бруно?3. Сестра Бруно.5. Що змайстрував Павло для Бруно?6. Вкажіть, від чийого імені ведеться розповідь.9. З якого міста довелось переїхати сім*ї Бруно?Автор Ковальчук В. В.

Номер слайду 5

Анаграма Анаграми — Відповіді 1. АМИІНЕСЗТМ _______НІМЕЧЧИНА2. АИМНЗЦ _________БРУНО3. ЕННЧІЧИАМ _______АНТИСЕМІЗМ4. БРОУН ________НАЦИЗМ5. ЛСКООТГО ______ЖИТТЯ6. АУДБРЖ_______ГОЛОКОСТ 7. ІНТСІНЦЬ______ДРУЖБА8. ТЯИЖТ______ЦІННІСТЬАВТОР КОВАЛЬЧУК В. В.

pptx
До підручника
Зарубіжна література 7 клас (Волощук Є.В.)
Додано
16 серпня 2023
Переглядів
2880
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку