Екологічна безпека України

Про матеріал

Презентація на тему: (Екологічна безпека України) матеріал створений для діток які навчаюся в 8-класі у презентації 12 слайдів презентація з анімацією та з відео, відео на 10 слайді

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Екологічна безпека.

Номер слайду 2

Екологічна безпека звертання до людей!Якщо ми не будемо берегти свою природу то наша країна перетвориться у брудну, засмічену та не - екологічну Україну. Але є протилежна сторона. Якщо ми будемо берегти свою природу, то наша країна стане більшекологічною будуть більше розцвітати квіти, та стане більше води то що.

Номер слайду 3

Засоби які, є в природі та як їх зберегти.

Номер слайду 4

Ліси.

Номер слайду 5

Що потрібно робити, щоб зберегти ліси?Це: Ніколи не вирубувати ліси. Ніколи не смітити у лісі. Ніколи не вирубайте ліси бо вони джерело природи.

Номер слайду 6

Річки.

Номер слайду 7

Що потрібно робити, щоб зберегти річки?Це: Не смітити у річки. Не забруднювати газами. Бережіть воду бо вода основа всього життя.

Номер слайду 8

Квіти.

Номер слайду 9

Що потрібно робити, щоб зберегти квіти?Це: Бережіть квіти. Не зривайте квіти, які занесені в Червону книгу. Милуйтеся квітами

Номер слайду 10

Екологія України!

Номер слайду 11

Екологічна безпека. Звертання до людей. Давайте не робити того, за що ми потім дуже сильно пошкодуємо. Бережімо нашу рідну Україну!!!

Номер слайду 12

Дякую за увагу!!!

pptx
До підручника
Основи здоров`я 8 клас (Бех І. Д., Воронцова Т. В., Пономаренко В. С., Страшко С. В.)
Додано
28 серпня 2022
Переглядів
452
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку