Елеанор Портер- "Полліанна". Презентація на урок

Про матеріал
Презентація на тему "ПОЛІАННА" . При використанні , будь ласка , вказуйте атора. Дякую!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Реферат на тему «Полліана»Презентацію робила учениця 5-А класу Омельяненко Вероніка. Елеанор портер – «Полліанна»

Номер слайду 2

Персонажі :{93296810-A885-4 BE3-A3 E7-6 D5 BEEA58 F35}Головні: Другорядні: Позитивні: Негативні: Полліанна Полліанна. Тітка ПолліТітка ПолліМілліБатько Полліанни. НенсіМіссіс Бейтон. Ненсі Характери головних персонажів: Полліанна- Весела дівчина , яка переживе негаразди , але буде завжди доброю та позитивною , не зважаючи на життєві труднощі. Тітка Поллі- Зла жінка , яка не зважаючи на проблеми інших робить їм зло .

Номер слайду 3

«Полліанна»- Роман Американської письменниці та гарної господині Елеанор Портер. Найвідоміший твір авторки – «Полліанна» – Вийшов друком у 1913р. й одразу здобув визнання в Америці Характерні ознаки роману: Великий обсяг. Різноманіття сюжетних ліній , життєвих історій, характерів Тривалість подій в часіНастанова на зображення сучасності і т.д. Складність персонажів. Поєднання різних засобів художньої оповіді.

Номер слайду 4

Письменниця та господиня Елеанор Портер. Елеанор народилася 19 грудня 1868р. В місті Літлтоні, США. Національність – Американка. Діяльність – письменниця. Справжня мова творів – Американська мова.

Номер слайду 5

Портрети Елеанор Портер

Номер слайду 6

Портрети Полліанни :

Номер слайду 7

! ВИСНОВОК!Отже, не зважаючи на життєві труднощі завжди треба йти вперед! Якщо б всі на світі люди були б такого характеру як Полліанна , то наш світ був би наповнений теплом , радістю та добротою.

pptx
Додано
22 квітня 2021
Переглядів
745
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку