Електрозварник ручного зварювання. Коваль ручного кування Івано-Франківський професійний політехнічний ліцей

Про матеріал

для профорієнтації учнів шкіл за робітничими професіями: слюсар,зварник,токар,озеленювач,електрик .

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Електрозварник ручного зварювання. Коваль ручного кування. Сучасний світ повністю тримається на металі. Без нього не можна побудувати високі будівлі, машини, кораблі. Метал застосовується повсюдно: в побуті, в промисловості, в будівництві. Фахівець з металу, що сполучає металеві деталі в складні конструкції за допомогою електричного зварювання, буде потрібний завжди. Зварювальник - професія відповідальна, майже віртуозна. Від якості роботи якого залежить багато що - довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки.

Номер слайду 2

Ринок праці. Професія престижна і має високу затребуваність на ринку праці. Молодим фахівцям, що тільки що закінчили училище, роботу довго шукати не доведеться - вона знаходить їх сама. Зварювальників без досвіду охоче приймають в житлово-комунальні господарства, в приватні організації сфери обслуговування. Роботодавці пропонують достойну заробітню плату.

Номер слайду 3

Коваль ручного кування Коваль – майстер, що займається термічною і механічною обробкою металу (ковальством). Ручна ковка – найпоширеніший спосіб художньої обробки металу. Основними інструментами для ручного кування завжди були і залишаються – молот і кувалда. В даний час популярність кованих виробів зростає.

Номер слайду 4

Перспективи. Відродження ручної художньої ковки для сучасного декоративно-прикладного мистецтва має величезне значення. В даний час популярність кованих виробів зростає. Прикраса будинку, саду, квартири і офісу кованими предметами інтер’єру стало дуже популярним у заможних людей.

pptx
Додав(-ла)
Goral Tanja
Додано
13 січня 2020
Переглядів
907
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку