Електронне портфоліо

Про матеріал
В даному матеріалі подано приклад оформленя електронного портфоліо вчителя англійської мови.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПОРТФОЛІОВИКЛАДАЧА АНГЛІЙСЬКОЇМОВИ ЗАЛ «Перспектива»БОНДАРЕЦЬ О. О.

Номер слайду 2

МОЄ ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: "ЩОБ БУТИ ГАРНИМ ВИКЛАДАЧЕМ, ПОТРІБНО ЛЮБИТИ ТЕ, ЧОМУ НАВЧАЄШ, І ЛЮБИТИ ТИХ, КОГО НАВЧАЄШ"В. КЛЮЧЕВСЬКИЙ

Номер слайду 3

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІФ.І. О Бондарець Олена Олександрівна. Посада: вчитель англійської мови. Місце роботи: Запорізький академічний ліцей «Перспектива»Педагогічний стаж: 10 років. Кваліфікаційна категорія: I Моє педагогічне кредо: «Щоб бути гарним викладачем, потрібно любити те, чому навчаєш, і любити тих, кого навчаєш». - В. Ключевський. Освіта: повна вища. Рік попередньої атестації: 2016 Кваліфікаційні курси: 2021

Номер слайду 4

Задачі педагогічної діяльностіФормувати у дітей нормативно-орієнтовану мовну поведінку в ситуаціях спілкування англійською мовою;Зняти психологічну та мовну напруженість;Вирішити проблему мотивації до навчання в цілому, до набуття мовних та комунікативних знань, вмінь та навичок. Формувати у дітей любов до англійської мови та зацікавленість у її вивченні.

Номер слайду 5

Використання сучасних технологій. На заняттях з англійської мови ми використовуємо: Нові інформаційні технології, інтернет-ресурси, мультимедійні засоби;Інтерактивні методи навчання: робота в парах, рольові та дидактичні ігри, дискусії, незакінчені речення, ситуативне моделювання і т.д.;Метод проектної роботи;Метод TPR (Total Physical Response);Технологія співпраці та багато інших.

Номер слайду 6

Науково-методична діяльність. Педагогічні напрацювання та участь у конкурсах: Співукладач парціальної програми з навчання англійської мови для дітей дошкільного віку. 2017 р. Лауреат конкурсу «Разом мандруємо в казкову країну права - LEGALEND», в номінації «Кращий вірш на правову тематику для дітей, які вивчають англійську мову». 2017 р. Участь у IX міській методичній виставці педагогічних технологій. 1 місце у районному етапі. 2020 р. Виступ на засіданні РМО вчителів англійської мови Шевченківського району «Метод TPR як один із засобів реалізації концепції НУШ». 2020 р.

Номер слайду 7

Самоосвіта2007 – 2012 рр. – «Особливості формування іншомовної комунікативної компетенції у учнів початкової та середньої ланки».2013 – 2017 рр. – «Проблеми забезпечення наступності в роботі дошкільної, початкової та середньої ланок освітнього процесу на уроках англійської мови».2017 – 2022 рр. – «Метод повної фізичної реакції (TPR) як один із шляхів реалізації концепції НУШ у викладанні англійської мови в початковій школі»

Номер слайду 8

Самоосвіта

Номер слайду 9

Мій клас

Номер слайду 10

11-В

Номер слайду 11