Фанфік до повісті-казки Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика»

Про матеріал
Розвивати критичне мислення: Заохочувати учнів до аналізу тексту, вирізняти головне від другорядного, розпізнавати основні ідеї та послідовність подій. Розвивати комунікативні навички: Забезпечувати участь учнів у діалогах та обговореннях, підтримуючи їх у здатності логічно та аргументовано висловлювати власні думки. Розвивати співпрацю: Сприяти спільному вирішенню завдань у парах чи групах, встановлюючи взаємозв’язок між учнями та підтримуючи колективний підхід до вивчення матеріалу.
Перегляд файлу

Фанфік до  повісті-казки    Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика»

 

    Дорогі друзі! Ви любите читати? Я знаю, ви зараз скажете :

-          Я не люблю!

-          Я теж!

-          Є багато цікавих фільмів! Для чого читати!

А хтось скаже: «А я люблю читати, бо в книгах стільки світла, гумору і… дива, і вони вчать нас не сумувати, не впадати у відчай, а вірити, що добро обов’язково переможе зло».

    Усім, хто любить и не любить читати, я раджу поринути в захоплюючу  історію хлопчика Чарлі з повісті-казки Р. Дала «Чарлі і шоколадна фабрика». Чарлі дуже любив свою родину, шоколад,  був щирим, ввічливим, слухняним і терплячим. У нього була одна мрія. Ви запитаєте: «Яка?» А я вам відповім: «Прочитаєте – дізнаєтесь. І дізнаєтеся не тільки про нього, а й про інших дітей, про геніального і дивакуватого кондитера містера Вонки, і ще багато чого корисного і цікавого».

     Тож не гайте часу, мерщій до бібліотеки.  І читайте, читайте, читайте!!! Бо  «Чарлі й шоколадна фабрика» — одна з тих справжніх і захоплюючих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині.

                                                    

 

                            

docx
Додано
29 березня
Переглядів
52
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку