Феномен життя і здоров’я людини. Життя і здоров’я людини

Про матеріал
ІІ варіант І рівень (1б) 1. Показниками порушень фізичного здоров’я можуть бути: а) підвищена втомлюваність; б) порушення сну; в) температура тіла 36,6 °С; г) висипка; д) біль; е) порушення апетиту. 2. Який чинник має найбільший вплив на здоров’я: а) доступність і якість медичних послуг; б) спосіб життя людей; в) стан довкілля; г) спадковість 3. Продуктів якої харчової групи має бути найбільше в раціоні: а) зернові продукти; б) фрукти та овочі; в) молочні продукти; г) м’ясо і рослинні білки; д) солодощі і солоні закуски 4. Співвідношення білків, жирів, вуглеводів вітамінів та мінеральних речовин, що містяться у 100 г продукту, це: а) енергетична цінність продукту; б) харчова цінність продукту.
Перегляд файлу

Контрольна робота №1

 «Феномен життя і здоров’я людини. Життя і здоров’я людини.

Фізична складова здоров’я»

 

ІІ варіант

 

І рівень (1б)

 

1. Показниками порушень фізичного здоров’я можуть бути:

а) підвищена втомлюваність;

б) порушення сну;

в) температура тіла 36,6 °С;

г) висипка;

д) біль;

е) порушення апетиту.

 

2. Який чинник має найбільший вплив на здоров’я:

а) доступність і якість медичних послуг;

б) спосіб життя людей;

в) стан довкілля;

г) спадковість

3. Продуктів якої харчової групи має бути найбільше в раціоні:

а) зернові продукти;

б) фрукти та овочі;

в) молочні продукти;

г) м’ясо і рослинні білки;

д) солодощі і солоні закуски

 

4. Співвідношення білків, жирів, вуглеводів вітамінів та мінеральних речовин, що містяться у 100 г продукту, це:

а) енергетична цінність продукту;

б) харчова цінність продукту.

 

 

ІІ рівень (1,5б)

5. Яку людину можна назвати психологічно зрілою?

6. Назвіть принципи, яких варто додержуватися, щоб рухова активність була корисною.

 

ІІІ рівень (2б)

6. Розгляньте фотоілюстрації. Спрогнозуйте наслідки харчування у кожній наведеній ситуації

 

ІV рівень (3б)

7. Поясніть, чому предмети особистої гігієни слід обирати індивідуально

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Перепелиця Ірина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
31 січня 2020
Переглядів
1918
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку