Фізична культура- календарно-тематичне планування 5 клас І-ІІ семестр

Про матеріал
Фізична культура- календарно-тематичне планування 5 клас І-ІІ семестр відповідно модульної системи: легка атлетика, баскетбол, волейбол ,гімнастика, футбол.
Перегляд файлу

                           ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

                                                      5   - клас

Календарно –тематичне планування  уроків з предмету «Фізична культура» 2009р для  5-9  класів розроблено у відповідності за навчальною  програмою  рекомендованою Міністерством освіти і науки України для загальноосвітніх навчальних закладів  Програма затверджена наказом № 664 від 06.06. 2012 МОН  молодь спорту України  )  варіативні модулі  .У  навчальному процесі з предмету «Фізична культура» буду    використовуватися   навчально – методичний посібник  К. Віхров «Футбол у школі»   та рекомендації Міністерства освіти і науки України для навчання українською мовою у навчальному році , а саме:

3 п\п

  Назва

Автор

Клас

Видавництво

     Основні підручники , навчальні посібники

1

Фізична культура 5-9 класи

М.В.Тимчун ,Є.Ю.Алексейчук ,В.В.Деревянко ,Т.А.Дмітріева ,Е.А.Ерьоменко, І.Р.Захарчук

 

Сайт МОН

2

Спортивні ігри в школі

Футбол

 

А.І Дубенчук

 

 

Ранок

3

Спортивні ігри

Волейбол

А,І Дубенчук

 

Ранок

4

Спортивні ігри в школі

Баскетбол

А.І Дубенчук

 

Ранок

5

Спортивні ігри в школі

Легка атлетика

Д.С. Присяжнюк

В,В.Деревянко

 

Ранок

       Додаткові підручники та навчальні посібники

6

Фізична культура  в школі . розробки уроків  

В.В.Григораш

 

Видавництво «Основа» 2009

7

Уроки фізичної культури

І. В. Лущик

10

Харків «Основа 2011.

                    Методична література

8

Фізична культура розробки уроків Майстер –клас

 В.В. Васьков,

 І. М. Пашков

 

Ранок

       Сітка розподілу годин по семестрах 5  - клас 

Семестр

Кількість уроків

Футбол

Легка

атлетика

Гімнас-

тика

 

 Баскетбол

Волейбол

 I

48

17

7

24

 

 

II

57

 

23

 

17

17

  Всього 105

 

 

 

 

 

 

 

 

  КАЛЕНДАРНО – ТЕМАТИЧНЕ ПЛАНУВАННЯ

                  З ФІЗИЧНОЇ     КУЛЬТУРИ

        НА 2021-2022 НАВЧАЛЬНИЙ РІК    

               ЗА ВАРІАТИВНИМ МОДУЛЕМ 

                      ПЕРШИЙ СЕМЕСТР

                                  5 КЛАС

Завдання на 1- семестр

  1. Ознайомлення із теоретико – методичним знаннями .
  2. Навчати старту та стартового  розбігу   у бігові  на короткі дистанціх; навчання техніки метання м’яча  на дальність  і у горизонтальну ціль  у легкій атлетиці.
  3. Навчати  прийомів пересування , ударів по мячу  зовнішньою, середньою  та внутрішньою  частинами підйому, ударів по м’ячу головою, зупинок і ведення м’яча, а також індивідуальних тактичних дій у нападі та захисті у футболі.
  4. Навчати  стійок, способів пересувань, зупинок,  поворотів, передач, кидків м’яча у баскетболі
  5. Готувати до складання  контрольних нормативів

 

 

п\п

уроку

 

 

                 Зміст  міст навчального матеріалу

 

       Клас

        Дата

 

МОДУЛЬ ФУТБОЛ – 17 ГОДИНИН

1

 

Історія розвитку футболу. Інструктаж БЖД первинний.  Техніка безпеки. Удар зовнішньою частиною підйому по нерухомому м’ячу ,середньою , внутрішньою  частинами підйому, зупинка  м’яча підошвою, внутрішньою стороною ступні. Рухливі ігри.

 

 

 

 

2

 

Інструктаж БЖД. Удар зовнішньою частиною підйому по нерухомому м’ячу ,середньою , внутрішньою  частинами підйому, зупинка  м’яча підошвою та внутрішньою стороною стопи. Рухливі ігри.

 

 

 

 

3

 

Інструктаж БЖД. Удар зовнішньою частиною підйому по нерухомому м’ячу ,середньою , внутрішньою  частинами підйому Зупинка  м’яча підошвою та внутрішньою стороною стопи. Рухливі ігри.

 

 

 

 

4

 

Інструктаж БЖД. Повторення  техніці удару  середньою та внутрішньою частинами підйому по м’ячу , що котиться , удари в русі , зупинка м’яча  підошвою та внутрішньою стороною стопи : 6 передач м’яча з місця на точність партнеру одним із вивчених способів з відстані 7 м. Баскетбол за спрощеними правилами з елементами футболу.

 

 

 

 

5

 

Інструктаж БЖД. Ведення м’яча  різними способами . Зупинка м’яча підошвою, внутрішньою стороною стопи, що котиться., тренування контрольного нормативу . Навчальна гра з футболу із застосуванням вивчених прийомів гри.

 

 

 

 

6

 

Інструктаж БЖД..Ведення м’яча  різними способами . Зупинка м’яча підошвою, внутрішньою стороною стопи, що котиться., тренування контрольного нормативу . Навчальна гра з футболу  із застосуванням вивчених прийомів гри.

 

 

 

 

7

 

Інструктаж БЖД. Удар середньою  частиною підйому з розбігу, жонглювання м’ячем . Тренування контрольного нормативу . Навчальна гра з футболу.

 

 

 

 

8

 

Інструктаж БЖД. Відволікаючі  дії (фінти»  Фінт  «відходом » та відбирання м’яча атакуючи суперника спереду, жонглювання м’ячем . Тренування контрольного нормативу. Навчальна гра з футболу із застосуванням вивчених прийомів.

 

 

 

 

9

 

Інструктаж БЖД. Відволікаючі дії (фінти»  Фінт  «відходом » та відбирання м’яча атакуючи суперника спереду, жонглювання м’ячем . Попередня перевірка виконання   контрольного нормативу(дів) Навчальна гра з футболу із застосуванням вивчених прийомів.

 

 

 

 

10

 

Інструктаж БЖД. Відволікаючі  дії (фінти»  Фінт  «відходом » та відбирання м’яча атакуючи суперника спереду, жонглювання м’ячем . Попередня перевірка виконання   контрольного нормативу(хл). Навчальна гра з футболу із застосуванням вивчених прийомів.

 

 

 

 

11

 

Інструктаж БЖД. Удари по м’ячу головою з місця та у стрибку . Вкидання м’яча з місця та з розгону. Тренування контрольного нормативу.  Навчальна гра  з футболу із застосуванням вивчених прийомів гри.

 

 

 

 

12

 

Інструктаж БЖД. Удари по м’ячу головою з місця та у стрибку . Вкидання м’яча з місця та з розгону. Тренування  контрольного нормативу : 6 передач м’яча . з місця на точність  партнеру одним із вивчених способів з відстані 7 м   Навчальна гра з футболу із застосуванням вивчених прийомів гри.

 

 

 

 

13

 

Інструктаж БЖД. Жонглювання м’ячем , вкидання м’яча  на дальність вивченими способами. : 6 передач м’яча . з місця на точність  партнеру одним із вивчених способів з відстані 7 м тренування онн   Навчальна гра з футболу із використанням вивчених елементів гри.

 

 

 

 

14

 

Інструктаж БЖД.  Жонглювання м’ячем , вкидання м’яча  на дальність   Тренування  контрольного нормативу : 6 ударів по нерухомому м’ячу на точність по футбольним воротам з відстані  7 м Навчальна гра із використанням вивчених елементів гри.

 

 

 

 

15

 

Інструктаж БЖД. Жонглювання м’ячем , вкидання м’яча  на дальність   Тренування  контрольного нормативу : 6 передач м’яча . з місця на точність  партнеру одним із вивчених способів з відстані 7 м залік  онн: Навчальна гра із використанням вивчених елементів гри.

 

 

 

 

16

 

Інструктаж БЖД. Вкидання м’яча   вивченими способами .: 6 ударів по нерухомому м’ячу на точність по футбольним воротам з відстані  залік    онн. Навчальна гра з футболу із використанням вивчених елементів гри.

 

 

 

 

17

 

Інструктаж БЖД. Вкидання м’яча   вивченими способами .  Навчальна гра з футболу із використанням вивчених елементів гри.

 

 

 

 

            МОДУЛЬ ЛЕГКА АТЛЕТИКА – 7 ГОДИН

 

18

 

Інструктаж БЖД первинний. Спеціальні вправи бігуна. Біг на 30 м  Метання м’яча на дальність з розбігу. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол

 

 

 

 

19

 

Інструктаж БЖД. Спеціальні вправи бігуна. Біг на 30 м Метання м’яча на дальність з розбігу Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол

 

 

 

 

20

 

Інструктаж БЖД. Спеціальні вправи бігуна, Метання м’яча на дальність з розбігу. Біг на 30 м – залік  онн. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол

 

 

 

 

21

 

Інструктаж БЖД. Спеціальні вправи метальника. Метання м’яча на дальність   Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол

 

 

 

 

22

 

Інструктаж БЖД. Спеціальні вправи бігуна. Рівномірний біг на 1000  без урахування часу.  Метання м’яча на дальність Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол

 

 

 

 

23

 

Інструктаж БЖД. Спеціальні вправи бігуна. Рівномірний біг на 1000м. Метання м’яча на дальність – залік  оннПовторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

24

 

Інструктаж БЖД. Рівномірний біг на 1000 м . Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол

 

 

 

 

                 МОДУЛЬ  ГІМНАСТИКА   -  24 ГОДИНИ

 

 

 

 

25

 

Інструктаж БЖД первинний. ОВ і ЗРВ на гімнастичних лавах .Історія української гімнастики, ознайомлення з технікою безпеки,  зі страховкою повторити групування, перекати, перекиди, стійку «міст» . Навчати поєднувати акробатичні вправи у комбінацію

 

 

 

 

26

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на гімнастичних лавах .Історія української гімнастики, ознайомлення з технікою безпеки,  зі страховкою повторити групування, перекати, перекиди, стійку «міст» . Навчати поєднувати акробатичні вправи у комбінацію

 

 

 

 

27

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на місці, Акробатика  перекидвперед, назад, стійці на лопатках, зв’язки акробатичниз вправ у комбінацію. Згинання і розгинання рук в упорі лежачи .

 

 

 

 

28

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на місці, Акробатика  перекидвперед, назад, стійці на лопатках, зв’язки акробатичниз вправ у комбінацію. Згинання і розгинання рук в упорі лежачи

 

 

 

 

29

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на місці, Акробатика  перекидвперед, назад, стійці на лопатках, зв’язки акробатичниз вправ у комбінацію. Згинання і розгинання рук в упорі лежачи

 

 

 

 

30

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на місці Акробатичні вправи та комбінації. Вправи з рівноваги Згинання і розгинання рук в упорі лежачи від підлоги- залік  онн  .Ррухливі ігри з елементами акробатики

 

 

 

 

31

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ з гімнастичними палицями. . Акробатичні вправи та комбінації. Вправи з рівноваги. Підтягування у висі  та висі лежачи Рухливі ігри з елементами акробатики

 

 

 

 

32

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ з гімнастичними палицями. . Акробатичні вправи та комбінації. Вправи з рівноваги. Підтягування у висі  та висі лежачи Рухливі ігри з елементами акробатики

 

 

 

 

33

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ з гімнастичними палицями. . Акробатичні вправи та комбінації. Вправи з рівноваги. Підтягування у висі  та висі лежачи Рухливі ігри з елементами акробатики

 

 

 

 

34

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ з гімнастичними палицями. . Акробатичні вправи та комбінації. Вправи з рівноваги. Підтягування у висі  та висі лежачи Рухливі ігри з елементами акробатики

 

 

 

 

35

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ з гантелями. Опорний стрибок способом «ноги нарізно»

Закріпити виконання акробатичних комбінацій, вправ з рівноваги. Підтягування у висі та висі лежачи

 

 

 

 

36

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ з гантелями. Опорний стрибок способом «ноги нарізно»

 Акробатичних комбінацій, вправ з рівноваги. Підтягування у висі та висі лежачи - залік онн .

 

 

 

 

37

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на гімнастичних лавах. Лазіння та перелітання  різними способами. Опорний стрибок. Акробатичні комбінації 1 і 2  Піднімання тулуба в сід за 30 с Рухливі ігри

 

 

 

 

38

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на гімнастичних лавах. Лазіння та перелітання  різними способами. Опорний стрибок. Акробатичні комбінації 1 і 2  Піднімання тулуба в сід за 30 с Рухливі ігри

 

 

 

 

39

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ  для виправлення сутулості. Акробатичні комбінації № 1 і 2 та 3. Піднімання тулуба в сід.за 30 с  Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

40

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ  для виправлення сутулості. Акробатичні комбінації № 1 і 2 та 3. Піднімання тулуба в сід.за 30 с  Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

41

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ  для виправлення сутулості. Акробатичні комбінації № 1 і 2 та 3. Піднімання тулуба в сід.за 30 с  Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

42

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ  для виправлення сутулості. Акробатичні комбінації № 1 і 2 та 3. Піднімання тулуба в сід.за 30 с –залік  онн  Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

43

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ  для виправлення сутулості. Акробатичні комбінації № 1 і 2 та 3.   Стійка на голові, напівшпагат Вправи на гнучкість   Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

44

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ  для виправлення сутулості. Акробатичні комбінації № 1  2 та 3.  Вправи на гнучкість   Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

45

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ  на гнучкість  Акробатичні комбінації № 1 і 2 та 3.   Стійка на голові, напівшпагат Вправи на гнучкість Виси та упори. Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

46

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ   на гнучкість. Акробатичні комбінації № 1 і 2 та 3.   Стійка на голові, напівшпагат Вправи на гнучкість Виси та упори. Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

47

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на гімнастичних лавах  Акробатичні комбінації № 1 і 2 та 3.   Стійка на голові, напівшпагат Нахил уперед з положення сидячи –залік онн. Виси та упори. Рухливі ігри з елементами акробатики.

 

 

 

 

48

 

Інструктаж БЖД. ОВ і ЗРВ на гімнастичних лавах  Тестування теоретичних знань з гімнастики  Рухливі ігри з елементами рівноваги  підсумок роботи за 1-й семестр та з гімнастики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Орієнтовні навчальні нормативи   

Футбол

1.  6 передач м’яча . з місця на точність  партнеру одним із вивчених способів з відстані 7 м  

2.  6 ударів по нерухомому м’ячу на точність по футбольним воротам з відстані    

Легка атлетика

1. Біг 30 м

2.Метання малого м’яч а на дальність з розбігу

Гімнастика

1. Згинання і розгинання рук в упорі лежачи від підлоги

2. Підтягування у висі та висі лежачи

3. Піднімання тулуба в сід.за 30 с

4. Нахил уперед з положення сидячи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КАЛЕНДАРНО – ТЕМАТИЧНЕ ПЛАНУВАННЯ

                  З ФІЗИЧНОЇ     КУЛЬТУРИ

      НА 2021- 2022 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

               ЗА ВАРІАТИВНИМ МОДУЛЕМ 

                                5 КЛАС

                      ДРУГИЙ  СЕМЕСТР

 

     Завдання на 2- семестр

      1.Ознайомлення із теоретико – методичним знаннями .

      2.Навчати стійки , розташування  та переходу  гравців по майданчику , пересувань, передач

            м’яча обома руками зверху, прийому м’яча знизу у волейболі

       3.Закріплювати біг на 30  і 60 м, рівномірний біг,стрибок у довжину з місця та розбігу, 

           метання малого м’яча  у вертикальну ціль і на дальність у легкій атлетиці.

       4.Готувати до складання  контрольних нормативів

піп

уроку

 

 

 

 

Зміст уроку

Клас

Дата

                             МОДУЛЬ БАСКЕТБОЛ  – 17 годин

49

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: стійка баскетболіста, тримання м’яча передача м’яча двома руками від грудей  Рухливі ігри з елементами баскетболу.

 

 

 

 

50

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: стійка баскетболіста, тримання м’яча  ловля і передача м’яча двома руками , ведення  Рухливі ігри з елементами баскетболу.

 

 

 

 

51

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: стійка баскетболіста, тримання м’яча ловля і передача м’яча двома руками від грудей  ведення, .Рухливі ігри з елементами баскетболу.

 

 

 

 

52

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: ведення, зупинка двома кроками,  Рухливі ігри з  елементами баскетболу. .

 

 

 

 

53

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: ведення  м’яча зупинка двома кроками, повороти ,тренування контрольного нормативу.  Рухливі ігри з  елементами баскетболу. .

 

 

 

 

54

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: ведення, зупинка  двома кроками, повороти ,тренування контрольного нормативу.  Рухливі ігри з  елементами баскетболу. .

 

 

 

 

55

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: ведення, зупинка двома кроками, повороти ,тренування контрольного нормативу.  Рухливі ігри з  елементами баскетболу. .

 

 

 

 

56

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: Ведення м’яча на відстань 15 м з максимальною швидкістю- залік онн.Спортивні та рухливі ігри 

 

 

 

 

57

 

 Кидок м’яча  у корзину двома руками від грудей, однією рукою від плеча зверху, штрафний кидок . Тренування контрольного нормативу ;  Рухливі ігри з елементами баскетболу.

 

 

 

 

58

 

 Кидки м’яча  у корзину двома руками від грудей, однією рукою від плеча зверху, штрафний кидок . Тренування контрольного нормативу ;. Рухливі ігри з елементами баскетболу.

 

 

 

 

59

 

Повторити техніку кидка у корзину двома руками від грудей, однією рукою від плеча зверху, штрафний кидок . Тренування контрольного нормативу ; штрафний кидок. Рухливі ігри з елементами баскетболу.

 

 

 

 

60

 

Повторити техніку кидка у корзину двома руками від грудей, однією рукою від плеча зверху, штрафний кидок . Кидки м’яча у кошик однією рукою від плеча , стоячи збоку від щита на відстані 1.5 м (хл) х 10 спроб, дів з 12 спроб (кількість влучень) – залік онн  

 

 

 

 

61

 

ЗВР. Елементи баскетболу : ведення, передачі різними способами,  штрафний кидок .  рухлива гра з елементами баскетболу

 

 

 

 

62

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: ведення , передача, кидок у кошик. Гра з застосування вмвчених прмйомів гри

 

 

 

 

63

 

ЗРВ. Елементи баскетболу: ловля, передача м’яча на місці і в русі. штрафний кидок у кошик з любої відстані однією і двома руками. Навчальні  ігри з елементами баскетболу

 

 

 

 

64

 

ЗРВ. з м’ячем. Елементи баскетболу.  : ведення, кидок, обведення , фінти на передачу, ведення, кидк.,  10 передач м’яча у стінку з відстані 3 м – залік  онн

 

 

 

 

65

 

ЗРВ. з м’ячем. Елементи баскетболу.  : ведення, кидок, обведення , фінти на передачу, ведення, кидк.,Навчальна гра у баскетбол

 

 

 

 

                               МОДУЛЬ ВОЛЕЙБОЛ – 17 ГОДИН

66

 

 Історія розвитку українського волейболу. Техніка безпеки. Стійки волейболіста. Передача м’яча  двома руками зверху. Гра « Малюкбол» («Піонербол.)

 

 

 

 

67

 

 Стійки волейболіста. Передача м’яча  двома руками зверху. Гра

« Малюкбол» («Піонербол.)

 

 

 

 

68

 

Закріплення техніку виконання стійок гравця та передача м’яча двома руками зверху.Рухлива гра « «М’яч у повітрі».

 

 

 

 

69

 

Закріплення техніки виконання стійок гравця та передачу м’яча двома руками зверху. Передача м’яча над собою двома руками зверху. Рухлива гра « «М’яч у повітрі».

 

 

 

 

70

 

. Пересування в стійці волейболіста  Передача м’яч обома руками зверху від стіни.  передача м’яча  знизу  над  собою  обома руками . Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

71

 

Пересування  у вроейболі Передача м’яч обома руками зверху від стіни.. Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

72

 

Навчання передачі м’яча двома руками зверху у парах, у стіну. Тренування контрольного нормативу : передача м’яча  знизу  собою  обома руками  та стрибка у довжину з місця .Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

73

 

Закріплення техніки виконання стійок гравця та передачу м’яча двома руками зверху. Передача м’яча над собою двома руками зверху –зараховано онн. Рухлива гра « «М’яч у повітрі».

 

 

 

 

74

 

 Передача м’яча  обома руками зверху у парах . стрибет на скакалці на швидкість та витривалість  .Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

75

 

 Прийом і передача  м’яча знизу над собою двома руками .  Стрибки на скакалці на швидкість та витривалість  Рухлива гра «»Малюкбол».

 

 

 

 

76

 

Прийом і передача  м’яча знизу над собою двома рукам :.Стрибки на скакалці на швидкість та витривалість  Рухлива гра «»Малюкбол».

 

 

 

 

77

 

 Прийом м’яча знизу  від стіни  Передача м’яча обома руками зверху у колонах . . Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

78

 

Прийом м’яча знизу від стіни. Передача м’яча обома руками зверху у колонах .. Прийом м’яча знизу над собою – залік ано онн  Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

79

 

Прийом м’яча знизу від стіни. Передача м’яча обома руками зверху у колонах Тренування контрольного нормативу  : поєднання прийому м’яча знизу та зверху в парах   . Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

80

 

. Прийом м’яча знизу над собою .- зараховано  Передача м’яча обома руками зверху у колонах .. Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

81

 

Прийом м’яча знизу від стіни. Передача м’яча обома руками зверху у колонах Тренування контрольного нормативу  : поєднання прийому м’яча знизу та зверху в парах   . Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

82

 

Прийом м’яча знизу від стіни. Передача м’яча обома руками зверху у колонах Тренування контрольного нормативу  : поєднання прийому м’яча знизу та зверху в парах   . Рухлива гра «Малюкбол».

 

 

 

 

 МОДУЛЬ ЛЕГКА АТЛЕТИКА -23 ГОДИН

83

 

Спеціальні вправи бігуна. Біг на 30 м. Метання м’яча на дальність.

Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

84

 

 Спеціальні вправи бігуна. Біг на 30 м. Метання м’яча на дальність.

 Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

85

 

Спеціальні вправи бігуна. Біг на 30 м. – залік  онн Метання м’яча на дальність.     Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

86

 

Спеціальні вправи бігуна. Біг на 60 м. Метання м’яча на дальність. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

87

 

Спеціальні вправи бігуна. Біг на 60 . Метання м’яча на дальність. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

88

 

Спеціальні вправи бігуна. Біг на 60 м. – залік  онн. Метання м’яча на дальність.     Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

89

 

Спеціальні вправи стрибуна. Стрибок у довжину з місця. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

90

 

Спеціальні вправи стрибуна. Стрибок у довжину з місця. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

91

 

Спеціальні вправи стрибуна. Стрибок у довжину з місця – залік  онн. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол. Навчальна гра.

 

 

 

 

92

 

Навчання техніці стрибка у довжину з розгону способом «зігнувши ноги», техніка виконання. Повторити раніше вивчені прийоми гри у футбол. Навчальна гра .

 

 

 

 

93

 

Закріплення  техніці стрибка у довжину з розгону способом «зігнувши ноги», техніка виконання . Повторити раніше вивчені прийоми гри у футбол. Навчальна гра .

 

 

 

 

94

 

Стрибок у довжину з розбігу  способом «зігнувши ноги» залік  онн .Повторити раніше вивчені прийоми гри у футбол.

 

 

 

 

95

 

Складання контрольного нормативу : стрибок у довжину з розбігу (хл) .Повторити раніше вивчені прийоми гри у футбол.

 

 

 

 

96

 

Метання м’яча на дальність . Біг на витривалість Повторити раніше вивчені прийоми гри у футбол.

 

 

 

 

97

 

Спеціальні вправи  метальника. Метання м’яча на дальність Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

98

 

Спеціальні вправи  метальника. Метання м’яча на дальність Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

99

 

. Метання  малого м’яча на дальність (дів) – залік  онн Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

100

 

 Рівномірний біг на 1000  без урахування  Навчальна гра у футбол

 

 

 

 

101

 

Спеціальні вправи бігуна. Рівномірний біг на 1000  без урахування часу. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол

 

 

 

 

102

 

Спеціальні вправи бігуна. Рівномірний біг на 1000  без урахування часу. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол

 

 

 

 

103

 

Спеціальні вправи бігуна. Рівномірний біг на 1000  без урахування часу – залік  онн. Повторити раніше вивчені елементи гри у футбол.

 

 

 

 

104

 

ОВ і ЗРВ. Рівномірний біг 1000 м без урахування часу . Повторити раніше вивчені  елементи гри у футбол. Навчальна гра з використовування дій у нападі та захисті.

 

 

 

 

105

 

ОВ і ЗРВ. Рівномірний біг на 1000 м. Повторити раніше вивчені  елементи гри у футбол. Навчальна гра з використовування дій у нападі та захисті.

 

 

 

 

 

docx
Додано
14 листопада 2021
Переглядів
1452
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку