ФОРМИ ПРОСТОРОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ. ЧИННИКИ РОЗМІЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА

Про матеріал
Презентація. ФОРМИ ПРОСТОРОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ. ЧИННИКИ РОЗМІЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Самостійна робота. Первинний сектор економіки це-... Кооперування виробництва це - …Комбінування виробництва це - …Промисловий вузол це - … . Промислова агломераія це -…Складіть схему «Чинники розміщення виробництва», охарактеризуйте споживчий чинник. (2 б)

Номер слайду 2

ФОРМИ ПРОСТОРОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ. ЧИННИКИ РОЗМІЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА

Номер слайду 3

Використовуючи §4-5 скласти структуру уроку

Номер слайду 4

Елементи територіальної структури промисловостіПромисловий пункт. Промисловий центр. Промисловий вузол. Промислова агломерація. Промисловий район

Номер слайду 5

Промисловий пункт. Невеликий населений пункт, у якому є одне промислове підприємство. Більшість селищ міського типу України є промисловими пунктами.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Промислова агломераціяце поєднання промислових вузлів. Наприклад: Київська промислова агломерація поєднує виробництва Києва, Броварів, Борисполя, Василькова, Ірпеня.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Елементи туриторіальної структури сільського господарства. Агропромисловий пункт. Агропромисловий центр. Агропромисловий кущ. Сільськогосподарські зони та райони

Номер слайду 12

Агропромисловий пункт. Населений пункт де переробляється один вид сировини

Номер слайду 13

Агропромисловий центр. Населений пункт, де переробляються кілька видів сировини з прилеглими районами, які виробляють с/г продукцію, що здебільшого є сировиною для промисловості.

Номер слайду 14

Агропромисловий кущ. Передбачає компактне розміщення агропромислових пунктів і центрів, які розташовані в безпосередній територіальній близькості.

Номер слайду 15

Сільськогосподарські зони та райони. Це великі частини території країни, що мають схожі природно-економічні умови та сільськогосподарську спеціалізацію.

Номер слайду 16

В Україні три с/г зони: Лісова. Лісостепова Степова Прикладом с/г району є Карпатський.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Економічні райони. Це територіально цілісна частина країни, яка має свою виробничу спеціалізацію та пов’язана з іншими районами через територіальний поділ праці та обмін продукцією.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Чинники розміщення виробництва. Природний Водний Сировинний Паливно-енергетичний Працересурсний. Споживчий. Транспортний Науковий Екологічний. Військово-стратегічний

Номер слайду 21

Робота з підручником, складання таблиці у зошиті{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Назва чиннику. Вплив чиннику. Приклади галузей

Номер слайду 22

Робота в парах. Обговоріть, які чинники виробництва впливають на розташування підприємств, що працюють у вашій місцевості.

Номер слайду 23

Домашнє завдання. Опрацювати параграф 4-5 Випереджальне завдання: Розвиток світового господарства. Поняття про світовий ринок.

pptx
Додано
6 лютого 2020
Переглядів
7846
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку