Формування довірливих взаємин між учасниками освітнього процесу.

Про матеріал
Практичний захід який можна використати для проведення ділової гри чи круглого столу . Для формування партнерських відносин серед учасників освітнього процесу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПРАКТИЧНИЙ БЛОК“ Формування довірливих взаємин між учасниками освітнього процесу ”Піщанський ліцей. Заступник директора з навчально – виховної роботи - Костиря Т. М.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Проєкт планування виховної роботи на засадах довірливих взаємин

Номер слайду 4

Шлях реалізації ідеї партнерства – розподіл функцій і організація співпраці Дитина має право бути такою,якою вона є, а не такою,якою її хоче бачити вчитель або батьки….

Номер слайду 5

Мета: - розвивати вміння користуватися здобутими знаннями для вирішення практичних завдань; - удосконалювати комунікативні вміння, системне мислення, працюючи в різних групах;- мої знахідки «Те,чим я поповню свій досвід»

Номер слайду 6

Форма проведення: ділова гра. Учасники заходу:адміністрація;вчителі;учні;практичний психолог;бібліотекар;соціальний педагог;педагог-організатор;батьки

Номер слайду 7

ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ:- побачити взаємопорозуміння , взаємодовіру всіх учасників заходу;- переконатися в ефективності роботи трикутника партнерства;- розробити рекомендацій з даного питання.

Номер слайду 8

І Етап . Організаційний 1. Всі учасники ділової гри об'єднуються в групи відповідно до обраного кольору стікера .2. Об'єднавшись в групи , обирають спікера групи, який контролює процес обговорення та ухвалення єдиного рішення.

Номер слайду 9

ІІ Етап. Пошуковий 1. ЗАВДАННЯ: Розробити до Плану по 2 заходи до кожного з напрямків виховної роботи{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Вимоги Національно-патріотичне виховання. Еколого-натуралістичне виховання, краєзнавство. Культурологічне виховання. Форма заходу. Назва заходу. Мета Часові межіУчасники 2. Всі учасники на індивідуальних листочках записують спільні рішення ГРУПИ

Номер слайду 10

ІІІ Етап. Корекційно - оцінювальний. Всі учасники ділової гри об'єднуються в нові міні-групи за формою стікерів.2. Об'єднавшись в групи, обирають спікера групи, який контролює процес обговорення та ухвалення єдиного рішення.

Номер слайду 11

IV Етап. Консенсусний 1. Всі учасники груп користуючись індивідуальними листочками вносять свої пропозиції та приймають спільне рішення щодо вимог Плану. Розробити по 2 заходи до кожного з напрямків виховної роботи{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Вимоги Форма заходу. Назва заходу. Мета. Часові межіУчасники

Номер слайду 12

V Етап. Фінальний1. Обраний Керівник групи презентує проєкт Плану спільної партнерської роботи.

Номер слайду 13

Не існує такого поняття, як людина, яка зробила себе сама. Ви досягнете своїх цілей лише за допомогою інших.  Джордж Шинн

Номер слайду 14

Узагальнюючий Ваші враження з точки зору кожного учасника : “Я вчитель…..”“Я дитина ….”“Я батько …..”

Номер слайду 15

Дякуємо за активну участь у спільній роботі

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
16 травня 2023
Переглядів
240
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку