Формування мовленнєвих компетентностей сучасного учня

Про матеріал
Формування мовленнєвих компетентностей сучасного учня. Провідна ідея  питання полягає у виробленні певної сукупності технологій навчання української словесності, що сприяють розвитку комунікативних компетентностей, творчих здібностей, інтересів, умінь і навичок у сучасних школярів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Широколузька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Нересницької ОТГФормування мовленнєвих компетентностей сучасного учня. Вчитель української мови і літератури: Дудла А. В.

Номер слайду 2

НАУКОВІ, ПРАКТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ З ДАНОЇ ПРОБЛЕМИ

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Складники формування мовленнєво-комунікативних умінь: Системність і послідовність у роботі над збагаченням мовлення учнів. Стимулювання учнів до активної мовленнєво-комунікативної діяльності, найвищим виявом якої є творчість.

Номер слайду 5

Методи та прийоми на уроках української мови і літератури

Номер слайду 6

Уроки з української мови та літератури намагаюся будувати на підставі рівноправного партнерства і спілкування, на творчих засадах з використанням інтерактивних форм та методів Паспорт літературного твору. Дерево життя і творчості Детектив«Моделювання»Гра «Розшифруй слово », або «Дешифратор»«Ребуси»« Пазли» Сторінка письменника у мережі "Фейсбук«, або «Інстаграм»Укладання схеми-опори. Вправи «Так чи ні?»

Номер слайду 7

Паспорт літературного твору. Сторінка письменника у мережі "Фейсбук«, або «Інстаграм»

Номер слайду 8

Гра «Розшифруй слово », або «Дешифратор»« Пазли»

Номер слайду 9

сенкан«Калейдоскоп»(розглянути ілюстрації, або скриншоти з фільма, упізнавши фрагменти і розповісти про них)Дерево життя та творчості

Номер слайду 10

У своїй роботі буду використовутати такі методи і технології Лепбук

Номер слайду 11

pptx
Додано
25 лютого
Переглядів
48
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку