Фотоквест із літератури,частина 1 (повторення вивченого в 5 класі)

Про матеріал
Учні дають відповіді на запитання, пригадуючи твори з української літератури, вивчені впродовж року,роблять світлини предметів- відповідей, формують колаж та надсилають вчителю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

(повторення вивченого у 5 класі , частина 1)Фотоквест із літератури

Номер слайду 2

Правила фотоквесту: Дайте відповіді на запитання.2. Сфотографуйте предмет-відповідь на кожне запитання. 3. Світлину підпишіть відповідним номером запитання. 4.12 фотографій розміщуємо по порядку в шаблон фотоколажу (зразки на наступних слайдах).5. Роздрукуйте свою роботу на форматі А3 (кольорове фото).

Номер слайду 3

Фотоквест із літератури. Робота учня _класу.

Номер слайду 4

Фотоквест із літератури. Робота учениці _класу

Номер слайду 5

1. Сфотографуйте те, на що Маруся(«Мудра дівчина») ставила одну ногу .2. Сфотографуйте істоту, з якою жила Моховинка в хліву( Королів-Старий «Хуха-Моховинка).

Номер слайду 6

4. Сфотографуйте те, що мовчить, але багатьох людей вчить. 3. Сфотографуйте те, що хотіла подарувати Аля бабусі на день народження( Г. Малик «Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії »).

Номер слайду 7

5. Сфотографуйте машину Антипка( З. Мензатюк «Таємниця козацької шаблі»). 6. Сфотографуйте те ,чим Наталочка подавала знаки про допомогу з верби ( З. Мензатюк «Таємниця козацької шаблі»).

Номер слайду 8

7. Сфотографуйте те, що плило за сонцем у поезії Т. Шевченка.8. Сфотографуйте те, що вчителька попросила намалювати Олеся (Г. Тютюнник «Дивак»).

Номер слайду 9

9. Сфотографуйте те, чим пригощав Сашко Сіроманця (М. Вінграновський «Сіроманець).10. Сфотогфафуйте те, в чому носив сміх дядько Лоскотон( В. Симоненко « Цар Плаксій та Лоскотон»).

Номер слайду 10

11. Сфотографуйте те , в чому на подвір’ї була фарба , в яку вскочив Лис Микита(І. Франко « Фарбований лис»).12. Сфотографуйте те, що на думку багатого брата було милішим над усе («Мудра дівчина»).

Номер слайду 11

Перевірити відповідіфотоквесту ви можете за QR кодом.

pptx
Додано
30 серпня 2020
Переглядів
2243
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку