Газета "Українське слово" (спортивний випуск)

Про матеріал
Цей випуск присвячений трьом видам спорту. Презентуємо також доробок нашої випускниці, золотої медалістки, студентки Київського національного університету імені Т.Шевченка Прийми Анни.
Перегляд файлу

                       

c Спортивний випуск, 19 квітня 2019 року d

Наші учні - закохані у спорт талановиті юнаки та дівчата. Вони прославляють своїми перемогами Українську державу. Цей випуск присвячений трьом видам спорту. Будемо сподіватись на ваші нові статті. Презентуємо також доробок нашої випускниці, золотої медалістки, студентки Київського національного університету імені Т.Шевченка Прийми Анни.  


Легка атлетика є сукупністю спортивних дисциплін, що включають змагання з бігу, стрибків, метань та спортивної ходьби. Найбільш розповсюдженими видами легкої атлетики є бігові та технічні дисципліни на стадіоні, біг по шосе, крос та спортивна ходьба. Особисто я займаюсь метанням списа, що є олімпійським видом спорту. Найбільшої популярності метання списа набуло тільки в кінці 19 століття, зокрема в Німеччині і скандинавських країнах. Найпомітніший внесок у розвиток основ раціональної техніки метання списа зробили спортсмени Швеції та Фінляндії. Жінки розпочали метати спис у 20-30-ті роки 20 століття, а на

Олімпійських іграх в 1932 р. першою олімпійською чемпіонкою стала спортсменка зі США Мілдред  Дідріксон (43,68 м). На лютий 2018 року світовим рекордом серед чоловіків володіє Ян Желєзни (Чехія) з результатом 98,48 м (1996),[1] а серед жінок — Барбора Шпотакова (Чехія) — 72,28 м (1981).

 

 

Аполосова Ярослава, 10-Б клас

 

РЕДКОЛЕГІЯ:Довгаль Г.В.

Учні 9-10-х класів

    Академічне веслування  Ранок 9:00. За вікном чудова погода. За 5 хвилин я вже на вулиці з тренувальними речами в рюкзаку. Гарний настрій завжди зі мною, а тренувальний процес сприяє цьому. Ви тільки уявіть собі, як приємно сісти в човен і веслувати по спокійному Дніпру. А повітря… Воно настільки чисте, що просто неможливо передати словами. Будь-яке тренування нереальне без тренерів, бо саме вони передають нам свої вміння та навички. Наші тренери – Володимир Пилипович та Юрій Миколайович - цілковитий позитив. Щоразу в залі лунає голосний сміх від їхнього  іскрометного гумору, а ми йдемо додому усміхнені. Ці тренери – справжні майстри своєї справи. Їх вихованці мають високі досягнення. 

 

... 

Слова Людвиченко Микита, 9та   голос —            більш -А класнічого.          

c УКРАЇНСЬКЕ СЛОВО d

Освітньо-шкільна газета

ДЗЮДО – це не просто вид спорту, це частина життя, коли в залі ти проводиш більше часу, ніж будь-де. Дзюдо – це те, чим я займалась 10 років і ні разу не пошкодувала. Якби не спорт, я була б звичайною дівчинкою, що добре вчиться в школі і все. А так моє дитинство було дуже наповненим. Я побувала в багатьох областях України та за кордоном, виїжджаючи на змагання різного рівня. Я дуже вдячна моїм тренерам. Ви багато чому мене навчили й допомагали щодня ставати все сильніше, по-спортивному розумніше і досвідченіше. Ваш внесок у мій розвиток як спортсменки й особистості, безумовно,  безцінний. Я всіх вас ціную та поважаю. На фото – момент під час боротьби (2016р.). Це були мої останні змагання в складі команди Запорізького спортінтернату.

Через тиждень – мій випускний.  Зараз я навчаюсь в Києві. Дякуючи дзюдо, сьогодні я така як є, включаючи характер і  спосіб життя. Дзюдо назавжди в моєму серці!

 

Прийма Анна, випускниця

ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР

Батуліна Олена Яківна

pdf
Додано
3 червня 2019
Переглядів
471
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку