Характеристика учителя математики

Про матеріал
Характеристика учителя математики, Зразок. Крачківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Іваньківської сільської ради
Перегляд файлу

Характеристика
вчителя математики
Крачківської ЗОШ І-ІІ ступенів
Карпенка Віталія Васильовича
Педагогічний стаж - 5 років
В даній школі працює з 2014 року

 

Карпенко Віталій Васильович працює на посаді вчителя математики Крачківської ЗОШ І-ІІ ступенів, викладає математику у 5-6 , алгебру і геометрію у 7-9 , та інформатику в 5-9 класах. В між атестаційний період зарекомендував себе відповідальним, старанним працівником, який сумлінно виконує свою роботу. Його уроки вирізняються продуманою структурою, чітко поставленими метою, конкретними завданнями. Вчитель вміє зрозуміло подати програмовий матеріал, невимушено спілкуватися з дітьми. Досконало володіє методикою роботи в 5-9 класах, різноманітними формами і методами навчання. Уроки проходять чітко, злагоджено, на високому науково-теоретичному й методичному рівні. Віталій Васильович добре володіє методикою індивідуальної роботи з учнями, використовуючи при цьому диференційований підхід до вибору дидактичного матеріалу.

Вчитель відзначається гуманним ставленням до колег і учнів, чітко спланованою роботою, професіоналізмом. Систематично підвищує свій фаховий рівень, активно займається самоосвітою, публікується на освітніх сайтах.  Приймає участь в методичній роботі.

В навчальному кабінеті створено належну дидактичну базу, оформлено інформаційно-навчальні стенди та тематичні куточки, які містять актуальну інформацію та мають корисний практичний та виховний зміст.

Вчитель знаходить взаємо порозуміння з батьками, громадськістю, що сприяє створенню належних умов для організації навчально-виховного процесу. Адміністрація школи пропонує за підсумками роботи вчителя підвищити Карпенку Віталію Васильовичу  кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії».

 

 

В.о. Директора школи

 

docx
Додано
20 листопада 2019
Переглядів
1582
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку