Характеристика учня 11 класу

Про матеріал
Цей матеріал буде корисним класному керівникові під час написання характеристики учня 11 класу (наприклад для військомату)
Перегляд файлу

Характеристика здобувача освіти 11 класу

2020-21 н.р.

 

  Іванов Іван навчається в ЗЗСО І-ІІІ ступенів №16 з першого класу. За час навчання виявив середній рівень знань. Інколи рівень навчальних досягнень хлопчика коливається між достатнім і середнім. Проявляє інтерес лише до окремих предметів. До оцінювання навчальної діяльності педагогами ставиться емоційно.

 Іванов Іван  має середній ступінь сформованості вміння вчитися, планувати свою роботу, контролювати себе. Хлопчик має потребу в здобутті знань. Однак хлопчик досить відповідальний у виконанні навчально-трудових завдань. Має не погану пам'ять і уяву. На уроках буває не зібраний і неорганізований, через що не встигає закінчувати завдання. Іван не дуже старанний і наполегливий в досягненні навчальної мети. Він не завжди вміє контролювати себе, планувати свою навчальну роботу, виконувати її організовано, акуратно, систематично і раціонально, не вимогливий до себе. Також пасивний він у різних видах суспільно-корисних заходах, здійснюваних у класі та школі.

 Іван має друзів у класі.

 Батьки приділяють значну увагу вихованню дитини, та створенню належних житлово-побутових умов. Постійно підтримують зв'язок з школою та класним керівником, систематично відвідують батьківські збори.

 Для подальшого розвитку цього учня потрібно багато уваги приділяти формуванню таких рис, як впевненість у власних силах, рішучість, цілеспрямованість.

 Характеристика видана для подання за місцем вимоги.    

                                           

    

                                                     Директор закладу  _____________

                                                     Класний керівник _____________

 

docx
Додано
21 жовтня 2020
Переглядів
24528
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку