ХАРАКТЕРИСТИКА викладача спеціальних дисциплін

Про матеріал
ХАРАКТЕРИСТИКА професійної діяльності викладача спеціальних дисциплін в міжатестаційний період
Перегляд файлу

ХАРАКТЕРИСТИКА

викладача спеціальних дисциплін

Бердянського економіко-гуманітарного коледжу

Бердянського державного педагогічного університету

Перикіна Івана Івановича

 

Перикін Іван Іванович має повну вищу педагогічну освіту за спеціальністю «………………», науковий ступінь кандидата фізико-математичних наук.

Педагогічний стаж –___ років.

 У Бердянському економіко-гуманітарному коледжі БДПУ працює з 01.09.2016 року, викладає спеціальні дисципліни: «…………», «………….».

У період 11.02-11.03.2019 року пройшов курси підвищення кваліфікації у Бердянському державному педагогічному університеті за напрямом «Педагогічна освіта» (психолого-педагогічний цикл з правом викладання спецдисциплін)».

За час роботи у коледжі Іван Іванович зарекомендував себе як відповідальний досвідчений педагог. Уроки проводить на високому методичному рівні, застосовує інноваційні форми і методи навчання. Основний напрямок педагогічної діяльності спрямований на професійний розвиток майбутнього фахівця.

Перикін І.І. активно працює над проблемною темою: «Формування навчально-дослідницьких умінь учнів та студентів». У педагогічній діяльності використовує дослідницькі методи та метод проектів, що сприяє забезпеченню умов для розвитку індивідуальних здібностей учнів, студентів, реалізації творчого підходу до вирішення проблем, самостійності вихованців планувати, організовувати й контролювати свої знання та дії. На уроках панує творчий настрій та активна участь учнів, студентів у навчальному процесі.

Іван Іванович бере активну участь у роботі циклової комісії з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції: виступає з новими ідеями, яким властиві науковість, глибина, ґрунтовний виклад.

З метою поширення педагогічного досвіду, підвищення мотивації до навчання та поглиблення знань студентів спеціальності «Технік-технолог з технології приготування їжі» у лютому 2018 року Іваном Івановичем був виданий навчальний посібник «…………………».

Нагороджений Грамотою міністерства освіти і науки України (2003 р.), нагрудними знаками: «Відмінник освіти України» (2006 р.), «Василь Сухомлинський» (2009 р.).

Сумлінно виконує посадові обов’язки. Користується повагою викладачів, учнів та студентів коледжу.

Перикін І.І. відповідає займаній посаді та може бути атестований на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».

 

 

 

 

 

Директор         І. МАКАРОВА

 

 

 

З характеристикою ознайомлений  _________  ___________________

         (підпис)                              (ініціали, прізвище)

 

_________________ 20___ року

 

 

 

 

docx
Додано
12 жовтня 2019
Переглядів
8117
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку