Художній музей. Перегляд: віртуальна екскурсія «Лувр» для 3 класу НУШ за Масол Л.М., Гайдамакою О.В., Колотило О.М.

Про матеріал
Презентація з теми "Художній музей. Перегляд: віртуальна екскурсія «Лувр»" створена для наочного використання під час проведення уроку з мистецтва учням 3 класу НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Художній музей. Перегляд: віртуальна екскурсія «Лувр»3 клас НУШПідготувала педагог Образотворчого мистецтва та. Рельєфного малювання,Керівник творчої студії ХСШ ім. В. Г. Короленка «Творчість на дотик»Кубанська Наталія Володимирівна

Номер слайду 2

Тут багато експонатів. Буде друзям щось казати: Мамонти і динозаври;Дивні люди, їх наряди;Це що їв, робив, як жив,Як творив, шукав ідей …Вам цікаво! Йдіть в …. МУЗЕЙ!

Номер слайду 3

Музей це місто де зберігаються. Цінні пам'ятки історії,Природи та культури.

Номер слайду 4

Краєзнавчим музеї збирають, зберігають, навчають і експонують матеріали що розповідають про природу, економіку, історію і культуру певного культурного регіону (області, міста, села)

Номер слайду 5

Історичні музеї розкривають історію розвитку певного явища або історичного періоду, географічної одиниці, установи чи видатної особистості.

Номер слайду 6

Художні музеї та картинні галереї зберігають експонати образотворчого мистецтва: картини, скульптури та твори декоративне прикладного мистецтва.

Номер слайду 7

Музей Лувр - один з найбільших музеїв світу, розташований на правому березі Сени в першому окрузі Парижа. Музей було відкрито 1793 року під назвою Центральний музей мистецтв Республіки. Лувр демонструє понад 300 000 експонатів від найдавніших часів до XIX століття

Номер слайду 8

Давайте вирушимо у віртуальну екскурсію до парижського музею «Лувру»

Номер слайду 9

Запам'ятайте! Речи, які показані в музеях називаються експонатами!Людина, яка проводить екскурсію та розповідає про експонати називається екскурсовод!

Номер слайду 10

Гра «Віртуальна екскурсія»!Перед вами уявна виставка фантастичних персонажів з мультфільмів! Придумайте та озвучте промовляння робота-екскурсовода про віртуальний експонат. Під час розповіді імпровізуйте.

Номер слайду 11

МАВКА

Номер слайду 12

ЛЮДМИЛА

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Намалюй персонажа з мультфільму який найбільш сподобався

Номер слайду 15

До зустрічі на нашому майстер-класі!Дякую за увагу

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
16 лютого 2023
Переглядів
1455
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку