Ігрова проективна методика "Два козлики"

Про матеріал
«Два козлики» Автор: Крупенко Ольга Вікторівна Авт. свид. №9779 від 13.04.2004 Керівництво до дій. Ігрова методика для виявлення стратегії вирішення конфліктних ситуацій. Основний акцент зроблений на поведінці обстежуваних та на підсвідому діяльність. Дозволяє визначити стратегії вирішення конфліктних ситуацій у представників різного вікового прошарку. Стимулюючий матеріал та його опис. Обстежуваному пропонують 10 раз пройти по уявній стежинці довжиною 8-10 метрів, шириною до 30 сантиметрів з двома «острівками небезпеки» 50х30 сантиметрів згідно зі схемою наведеною нижче, намальованому будь-де на зустріч іншій людині.
Перегляд файлу

«Два козлики»

 

Автор: Крупенко Ольга Вікторівна

Авт. свид. №9779 від 13.04.2004

 

Керівництво до дій.

Ігрова методика для виявлення стратегії вирішення конфліктних ситуацій. Основний акцент зроблений на поведінці обстежуваних та на підсвідому діяльність. Дозволяє визначити стратегії вирішення конфліктних ситуацій у представників різного вікового прошарку.    Стимулюючий матеріал та його опис.

Обстежуваному пропонують 10 раз пройти по уявній стежинці довжиною 810 метрів, шириною до 30 сантиметрів з двома «острівками небезпеки» 50х30 сантиметрів згідно зі схемою наведеною нижче, намальованому будь-де на зустріч іншій людині. 

 

«А» і «Б» займають відповідні схемі місця. Потім роз'яснюються правила гри: кожен учасник має якнайшвидше дійти до протилежного боку стежки, але вона дуже вузька і тому хтось повинен поступитися, звільнивши іншому шлях, скориставшись «острівками небезпеки».  

При цьому кожного разу так звані «опоненти» міняються і є одного полу та віку з обстежуваним.

Реєстраційний бланк.

Результати відмічаються у підготовану форму (бланк). Велике значення має першість. 

П.І.Б.

 

 

 

 

ПРИЙШОВ ПЕРШИМ

 

 

  1

  2

 3

 4

 5

 6

 7

  8

  9

 10

Іванов А.В.

-

+

+

-

+

-

-

+

+

+

 

 

Ключ до ігрової методики.

Для обробки отриманих результатів використана система прирівнювання балів, отриманих за ігровою методикою стратегіям, виділеним у тесті Томаса – Кілменна. 

 

          

 

pdf
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
4 лютого 2019
Переглядів
667
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку