Інструкційні картки з теми: " Приготування фаршів"

Про матеріал
Інструкційні картки на допомогу здобувачам осівти на уроках виробничого навчання з теми "Приготування фаршів"
Перегляд файлу

 

 

Послідовність приготування фарш зі свіжої капусти.

Послідовність приготування:

schinkovanie

 

 

 

 

 

 

 1. Свіжу капусту шаткують

0008wz5c

 

 

 

 

 

 

 

       2. Кладуть шаром близько 3см на лист з розтопленим жиром і обсмажують до готовності у жаровій шафі при температурі 180-200*С. 

            3.Готову капусту охолоджують, додають сіль, дрібно нарізані варені  яйця і зелень петрушки.

 

 

 

 

 

 

 

Послідовність приготування фаршу з ліверу

 

Послідовність виконання робіт:

 

b_7743gumma_nabor

 

 

 

 

  1.  Первинна обробка                               2. Нарізані шматки відварюють субпродуктів

 

96424deb53b5810c6742ced4faedb59b1ьь-150x150

3. Пропускають через м’ясорубку      4. Обсмажують, додають пасеровану           

                                                                       цибулю

 

 

 

 

 

 

 

 

bolonskii_sous-prv3_12651x_dab62aad

 

 

 

 

 

 

 

  

  5) Додають білий соус, сіль, перець                   6) Перемішують

 

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – фарш з ліверу з частинками цибулі.

Смак і запах – приємний, характерний для даного виду фаршу, без

сторонніх присмаків та запахів.

Колір – коричневий.

Консистенція – м’яка, соковита, злегка розсипчаста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Послідовність приготування фаршу з риби

Послідовність виконання

1. Філе риби нарізають на шматочки          2. Кладуть у сотейник і

kambala_prip_231_0287_48_b                               припускають

 

 

 

 

 

 

 

  mages

e9ed009c68b65fd70607a933adf68c6412675870

 

 

 

 

 

 

  1.   Рибу дрібно нарізають              4. Додають пасеровану цибулю

33692c799085

white-sauce

 

  1.   Додають соус                                   6. Перемішують

 

 

Вимоги до якості

 

Зовнішній вигляд – фарш з риби з частинками цибулі.

         Смак і запах – приємний, характерний для даного виду фаршу, без сторонніх присмаків та запахів.

           Колір – сірий.

 Консистенція – мяка, соковита, злегка розсипчаста.

  

 

 

 

 

Послідовність технологічного процесу приготування  фаршу з м’яса

  Послідовність виконання робіт:

М'ясо нарізають на шматки (40-50гр.)

  1. Обсмажують

112069zharkoe-v-gorshochkax_280_200_1

 

 

 

 

 

 

 

  1. Перекладають у глибокий посуд, додають бульйон, тушкують.

 

1ьь-150x150

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Тушковане м'ясо і пасеровану цибулю пропускають через м’ясорубку
  2. Пасероване борошно розводять бульйоном
  3. Проварюють м'ясо

 

 

x_dab62aad

405a0c70454c

 

 

 

 

 

 

 

  1. Подрібнене м'ясо заправляють соусом, сіллю, перцем, дрібно нарізаною зеленню.
  2. Перемішують.

 

 

 

 

 

Вимоги до якості

 

Смак і запах – приємний, характерний для даного виду фаршу, без сторонніх присмаків і запахів

Колір – світло-червоний

Консистенція – м’яка, соковита, злегка розсипчаста.

 

 

docx
Додано
2 грудня 2021
Переглядів
606
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку