Послідовність приготування фарш зі свіжої капусти.
Послідовність приготування:
1. Свіжу капусту шаткують
2. Кладуть шаром близько 3см на лист з розтопленим жиром і обсмажують до готовності у жаровій шафі при температурі 180-200*С.
3.Готову капусту охолоджують, додають сіль, дрібно нарізані варені яйця і зелень петрушки.
Послідовність приготування фаршу з ліверу
Послідовність виконання робіт:
3. Пропускають через м’ясорубку 4. Обсмажують, додають пасеровану
цибулю
5) Додають білий соус, сіль, перець 6) Перемішують
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – фарш з ліверу з частинками цибулі.
Смак і запах – приємний, характерний для даного виду фаршу, без
сторонніх присмаків та запахів.
Колір – коричневий.
Консистенція – м’яка, соковита, злегка розсипчаста.
Послідовність приготування фаршу з риби
Послідовність виконання
1. Філе риби нарізають на шматочки 2. Кладуть у сотейник і
припускають
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – фарш з риби з частинками цибулі.
Смак і запах – приємний, характерний для даного виду фаршу, без сторонніх присмаків та запахів.
Колір – сірий.
Консистенція – мяка, соковита, злегка розсипчаста.
Послідовність технологічного процесу приготування фаршу з м’яса
Послідовність виконання робіт:
М'ясо нарізають на шматки (40-50гр.)
Вимоги до якості
Смак і запах – приємний, характерний для даного виду фаршу, без сторонніх присмаків і запахів
Колір – світло-червоний
Консистенція – м’яка, соковита, злегка розсипчаста.