Інструкційно-технологічна картка "Маффіни з курячого філе"

Про матеріал
Інструкціфно-технологічна картка з професії Кухар для допомоги майстрам виробничого навчання у проведенні уроків виробничого навчання та для якісного відпрацювання учнями вправ і навчально-виробничих робіт. Застосування інструкційно- технологічної картки на уроках виробничого навчання підвищить рівень теоретичних знань учнів, сприятиме засвоєнню прийомів виконання робіт, передбачених кваліфікаційною характеристикою кухаря 3 і 4 розряду.
Перегляд файлу

Інструкційно-технологічна карта

Професія: 5122  Кухар

Картинки по запросу "курінні мафінни"

Кваліфікація: ІІІ розряд

Учнівська норма часу: 4 години

Тема № 5 Механічна кулінарна обробка м’яса, м’ясних продуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів, приготування напівфабрикатів.

Тема уроку: Механічна кулінарна обробка птиці, приготування напівфабрикатів з неї. «Маффіни з курячого філе, сиром та зеленню»

 

Інгредієнти

 

Набір сировини

Норма закладки сировини

 

Послідовність виконання завдання

 

Інструкційні вказівки

 

Обладнання, посуд,  інвентар

Брутто, г

Нетто, г

Картинки по запросу "abkt rehbyjt"

Картинки по запросу "лук"

Картинки по запросу "сіль"

Картинки по запросу "сіль перець"

Картинки по запросу "сир"

Картинки по запросу "яйця"

Картинки по запросу "сметана"

Картинки по запросу "зеленгь"

Куряче філе

 

 

Цибуля ріпчаста

 

 

 

Сіль

 

 

Перець ч.м.

 

 

Сир

 

 

Яйця

 

 

 

Сметана 10 %

 

 

Зелень

 

 Вихід

0,062

 

 

0,020

 

 

 

0,050

 

 

0,016

 

 

 

0,002

 

 

0,001

 

 

0,100

 

 

0,020

 

 

 

0,018

 

 

0,007

 

230

Приготування січеної маси: чисте куряче філе нарізують на кубики, подрібнюють через м’ясорубку разом з цибулею. В готову січену масу додають сіль, перець чорний мелений, перемішують.

Приготування суміші:

Сирі яйця збивають, додають сметану, натертий на дрібну тертку твердий сир, сіль, перець, все ретельно перемішують.

У підготовлені формочки викладають готову січену масу, роблять заглиблення потім туди заливають готову яєчно-сирну суміш.

Готові сформовані вироби випікають у духовій шафі 20 хв. при t-180oС.

Картинки по запросу "филе резать"

Картинки по запросу "цибуля нарізана"

Картинки по запросу "готовий форш"

Картинки по запросу "збивати яйця"

Картинки по запросу "додати сметану"

Картинки по запросу "додати тертий сир"

Картинки по запросу "ложить фарш в кексниці"

C:\Documents and Settings\Библиотека\Рабочий стол\myasnye-keksy-4.jpg

Миска Karl Weis 23328

Картинки по запросу "обробна дошка"Картинки по запросу "ножи поварские"

Картинки по запросу "венчик для взбивания"Картинки по запросу "лопатки для перемешивания"

Картинки по запросу "терка для сыра"

Картинки по запросу "формочки силиконовые для кексов"

Картинки по запросу "мясорубка"

Картинки по запросу "духова шафа електрична"

 

Вимоги до якості: мають форму кексів, повинні бути рівномірно запечені. Запах специфічний, властивий свіжому м’ясу відповідного виду птиці. Колір від блідо-рожевого до білого. На поверхні рівний шар запеченої скоринки. Подають на порцію по 2 штуки, поливають соусом.

 

 

docx
Додано
7 грудня 2021
Переглядів
462
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку