Інтегрований урок- сторітелінг літературного читання з спецкурсом медіаграмотність у 2 класі Підсумковий урок з розділу «Українські народні казки».

Про матеріал

Формувати предметні компетентності: інформаційну і читацьку (продовжити ознайомлення дітей із казками, пробуджувати інтерес до читання, закріплювати навички виразного читання), комунікативну (розвивати образне мислення і мовлення дітей), формувати ключові компетентності: соціальну (організувати спільний пошук розв'язування завдання, викликати бажання діяти, підпорядковувати свої дії під принципи моралі «Твори добро, красу, радість», проектування стратегії свого життя з урахуванням інтересів та потреб інших), уміння вчитися (самоорганізовуватися у навчальній діяльності), загальнокультурну (формувати духовно-моральні основи життя учнів, виховувати бажання творити добро).

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сердюк Наталія Матвіївна  вчитель початкових класів      Педагогічний стаж 27 років. Перша  кваліфікаційна  категорія. Педагогічне кредо. Розвивати дитину як неповторну індивідуальність, формувати в неї творчий потенціал, прагнення до самостійної пізнавальної діяльності. Адреса блогу вчителяhttp://nataliserdyuk.blogspot.com НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС«ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІ СТУПЕНІВ – ТЕРНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»

Номер слайду 2

Під час фрагменту інтегрованого уроку літературне читання з спецкурсом медіаграмотність у 2 класі за темою Підсумковий урок з розділу «Українські народні казки» використовую інтерактивні методи:1. Мікрофон2. Робота в парах3. Робота в групах4. Творче конструювання

Номер слайду 3

Передбачення Співробітництво вчителя та учнів. Конструктивна взаємодія. Оздоровлення психологічного клімату на уроці. Доброзичлива атмосфера. Підвищення мотивації учнів до навчання.

Номер слайду 4

Підсумковий урок за розділом«Українські народні казки»2 клас

Номер слайду 5

Девіз уроку: КРАСИВО РОЗПОВІДАЄМО,ЧІТКО ВІДПОВІДАЄМО,МОВУ СВОЮ РОЗВИВАЄМО.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Казка вчить, як на світі жить.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

КАЗКА – це розповідь про вигадані, часто фантастичні події, яка має повчальну мету. Авторські казки - це які мають певного автора. Народні казки - це які написав народ.

Номер слайду 14

Робота з підручником сторінка 40

Номер слайду 15

Гра «Розвідники» Жили собі на світі півник і троє мишенят. Мишенята тільки те й знали, що працювали. Якось підмітали мишенята подвір'я і побачили пшеничний колосок.Є за що таких ледарів пирогами частувати.

Номер слайду 16

ДІТИ ВИ ПРАЦЬОВИТІЧАС ПРИЙШОВ І ВІДПОЧИТИ

Номер слайду 17

«Літературний пінг-понг»

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

«КАЗКОВЕ ФОТОЛОТО»

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Українська народна казка«Півник та двоє мишенят»

Номер слайду 26

Казка вчить нас бути…

Номер слайду 27

Номер слайду 28

pptx
Додано
18 листопада 2018
Переглядів
1123
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку