Інтерактивне заняття для вчителів про права дітей

Про матеріал

Презентація містить вправи для практичного інтерактивного заняття з вчителями на розвиток і самоперевірку навичок спілкування в проблемних ситуаціях, дотримуючись прав дітей.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтерактивне заняття з елементами тренінгу щодо питання прав дітей та норм академічної доброчесності та педагогічної етики. Автор і ведуча: практичний психолог гімназії №191 м. Києва. Левченко Неллі Дмитрівна2018

Номер слайду 2

Комплімент, привітне слово або вдячність колезі, хто поруч

Номер слайду 3

Бджілка назбирала меду з квітучого Дерева мудрості і пропонує вам підживитиcя ідеями видатних людей

Номер слайду 4

Вчителю суворо заборонено. Називати учнів принизливими словамитупа, дибіл і таке інше;Оцінювати сьогоднішні дії, спираючись на згадку про колишню помилку учня;Коментувати зовнішність під час уроку при всіх;Порівнювати унів з негативними образами: ти, як….

Номер слайду 5

Запропонуйте алгоритм рішення проблемних ситуацій (працюйте в групах)

Номер слайду 6

З тих, хто свариться, винним завжди є розумний. – Й. Гете. Вправа “Дерево мудрості 191” – учасники формулюють власну мудрість-пораду, для дерева “плід мудрості на тему: “Етика спілкування і відносини вчитель-учень”. Обговорюють в групах, аналізують свою особистіть в запропонованому ключі.

Номер слайду 7

Справжнього вчителя можна уявити собі тільки в постійному самовдосконалені. Василь Сухомлинський. Знаючи про рефлекторну якість психіки, ми можемо сподіватися на зміни ззовні лише при умові змін самих себе.

Номер слайду 8

Застосовані методиробота в групах;інтерактивні презентації;дискусії;мозкові штурми;рольові ігри;мікрофон;аналіз історій і ситуацій.

Номер слайду 9

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
2 квітня 2018
Переглядів
2281
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку