Календарне планування

Про матеріал
Каленарно-тематичне плануванння складене за альбомом- посібником "Маленький трудівничок" за редакцією Лілії Роговської.
Перегляд файлу

Дизайн і технології

За Л. Роговською

ІІ семестр

п/п

Тема уроку

Дата

Примітка

1.

Робота з папером та нитками. Оздоблення виробу елементами об’ємної форми. Практична робота:  виготовлення з паперу та ниток для в’язання  «Пташки взимку».

 

 

2.

Робота з сипучими матеріалами. Послідовність оздоблення виробів сипучими матеріалами (чай, гречка, манка). Практична робота:  виготовлення композиції «Зимова казка»

 

 

3.

Комбінування  природних матеріалів з тканиною.  Послідовність дій під час виготовлення виробів із природних матеріалів тканини. Практична робота: виготовлення  виробів із природних матеріалів і тканини «Біла сова».

 

 

4.

Виготовлення об’ємної композиції. Робота з папером. Послідовність дій під час виготовлення виробів із паперу. Практична робота: виготовлення  та оздоблення виробів із паперу «Морозиво-ріжок».

 

 

5.

Оригамі. Виготовлення об’ємних виробів технікою оригамі. Інструменти і пристосування для роботи в техніці оригамі. Практична робота: створення об’ємних виробів технікою оригамі «Восьминіг та рибки».

 

 

6.

Техніка гофрування. Виготовлення об’ємних виробів технікою гофрування. Інструменти і пристосування для роботи в техніці гофра. Практична робота: створення об’ємних виробів технікою гофрування «Жабенятко».

 

 

7.

Об’ємна аплікація з паперу. Виготовлення об’ємної аплікації за разком. Практична робота: створення об’ємної аплікації «День - ніч».

 

 

8.

Елементи сервірування столу. Робота з паперовими та матерчатими серветками. Практична робота: фігурне складання  серветки «Як красиво скласти серветки» 

 

 

 

9.

Оригамі. Виготовлення об’ємних виробів технікою оригамі. Інструменти і пристосування для роботи в техніці оригамі. Практична робота: створення об’ємних виробів технікою оригамі «Співучі пташки».

 

 

10.

Оригамі. Виготовлення об’ємних виробів технікою оригамі. Інструменти і пристосування для роботи в техніці оригамі. Практична робота: створення об’ємних виробів технікою оригамі «Піаніно».

 

 

11.

Виготовлення напівоб’ємної композиції. Робота з папером. Послідовність дій під час виготовлення виробів із паперу. Практична робота: виготовлення  напівоб’ємної аплікаці з паперу «Кульбабки».

 

 

12.

Оригамі. Виготовлення листівки  технікою оригамі. Інструменти і пристосування для роботи в техніці оригамі. Практична робота: створення листівки технікою оригамі «Курчатко із сюрпризом».

 

 

13.

Виготовлення  сувеніру. Робота з папером. Послідовність дій під час виготовлення виробів із паперу. Практична робота: виготовлення  сувеніру з паперу «Подарунок до Великодня».

 

 

14.

Оригамі. Виготовлення аплікації  технікою оригамі. Інструменти і пристосування для роботи в техніці оригамі. Практична робота: створення аплікації в техніці оригамі «Смачне чаювання».

 

 

15.

Виготовлення  об’ємної композиції. Робота з папером. Послідовність дій під час виготовлення виробів із паперу. Практична робота: виготовлення  об’ємної аплікації з паперу «Рамочка для фото».

 

 

16.

Робота з бісером. Послідовність дій під час виготовлення виробів з бісеру. Практична робота: виготовлення  об’ємної виробу з бісеру «Сердечко».

 

 

17.

Робота з бісером. Послідовність дій під час виготовлення виробів з бісеру за схемою. Практична робота: виготовлення  об’ємної виробу з бісеру «Смайлик».

 

 

18.

Виготовлення аксесуарів. Послідовність дій під час виготовлення виробів з картону. Практична робота: виготовлення  аксесуарів з картону «Незвичайна фотосесія».

 

 

19.

Виготовлення об’ємної композиції. Робота з нитками для в‘язання. Послідовність дій під час виготовлення виробів з нитками. Практична робота: виготовлення  та оздоблення композиції з ниток «На полонині».
Узагальнення і систематизація знань учнів. Підсумковий урок за семестр, рік.

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Канельська Валентина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Трудове навчання, 3 клас, Планування
НУШ
Додано
18 січня 2021
Переглядів
2864
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку