Календарне планування уроків фізкультури у 2 класі на ІІ семестр

Про матеріал
Календарне планування уроків фізкультури у 2 класі на ІІ семестр за програмою О. Савченко без вправ для оволодіння навичками пересувань на лижах та без вправ для оволодіння навичками плавання.
Перегляд файлу

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА 2 клас (ІІ семестр)

(З години на тиждень)

Тема уроку

Дата

Прим

1.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи. Вправи на оволодіння навичками стрибків.  Стрибки на місці з поворотами на 45, 90 градусів. Стрибки по «купинах». Різновиди ходьби та бігу. Стрибки зі скакалкою. Рухлива гра.

 

 

2.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи зі скакалкою. Вправи на оволодіння навичками стрибків.  Стрибки на місці з поворотами на 45, 90, 180 градусів. Стрибки по «купинах». Вправи для опанування володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у щит. Рухлива гра.

 

 

3.

Організовуючі вправи. Вправи для розвитку гнучкості. Вправи на оволодіння навичками стрибків.  Стрибки на місці з поворотами на 45, 90,180 градусів. Стрибки по «купинах». Вправи для опанування володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у горизонтальну ціль. Рухлива гра.

 

 

4.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи зі скакалкою. Вправи на оволодіння навичками стрибків.  Стрибки на місці з поворотами на 45, 90, 180 градусів. Вправи для опанування володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у щит. Рухлива гра.

 

 

5.

Організовуючі вправи. Вправи для розвитку гнучкості. Вправи на оволодіння навичками стрибків.  Стрибки на місці з поворотами на 45, 90,180 градусів. Стрибки по «купинах». Вправи для опанування володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у горизонтальну ціль. Рухлива гра.

 

 

6.

Організовуючі вправи. Вправи для профілактики  плоскостопості. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку гнучкості: пружні похитування у положенні випаду. Вправи для розвитку сили: ла­зіння по горизонтальній гімнастичній лаві.  Рухлива гра.

 

 

7.

Організовуючі вправи. Вправи для профілактики  плоскостопості. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку гнучкості: прогинання тулуба у положенні лежачи на животі. Вправи для розвитку сили: ла­зіння по горизонтальній гімнастичній лаві. Рухлива гра.

 

 

8.

Організовуючі вправи. Вправи для профілактики  плоскостопості. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку гнучкості: прогинання тулуба у положенні лежачи на животі. Вправи для розвитку сили: ла­зіння по горизонтальній гімнастичній лаві. Рухлива гра.

 

 

9.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку гнучкості: пружні похитування у положенні випаду. Вправи для розвитку сили: ла­зіння по горизонтальній гімнастичній лаві.  Рухлива гра.

 

 

10.

Організовуючі вправи. Комплекс вправ ранкової гімнасти­ки. Різновиди ходьби, бігу. Вправи для розвитку сили: ла­зіння по горизонтальній гімнастичній лаві. Стрибки через перешкоди висотою до 50 см. Рухлива гра.

 

 

11.

Організовуючі вправи. Комплекс вправ ранкової гімнасти­ки. Різновиди ходьби, бігу. Вправи для розвитку сили. Ла­зіння по горизонтальній гімнастичній лаві. Стрибки через  перешкоди висотою до 50 см. Рухлива гра.

 

 

12.

Організовуючі вправи. Комплекс вправ ранкової гімнасти­ки. Різновиди ходьби, бігу. Вправи для розвитку рівноваги. Лазіння по горизонтальній гімнастичній лаві. Стрибки че­рез  перешкоди висотою до 50 см. Рухлива гра.

 

 

13.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави. Різновиди ходьби, бігу. Лазіння по горизонтальній гімнастичній лаві. Стрибки че­рез  перешкоди висотою до 50 см. Рухлива гра.

 

 

14.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку гнучкості: пружні похитування у положенні випаду. Стрибки зі скакалкою. Рухлива гра.

 

 

15.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку гнучкості: махові рухи ногами, стоячи біля опори та під час ходьби. Стрибки зі скакалкою. Рухлива гра.

 

 

16.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку гнучкості: прогинання та вигинання тулуба у положенні упору стоячи на колінах. Стрибки зі скакалкою. Рухлива гра.

 

 

17.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку витривалості. Стрибки в глибину з висоти до 80 см з м’яким приземленням. Рухлива гра.

 

 

18.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави. Різновиди ходьби та бігу.Вправи для розвитку витривалості. Стрибки в глибину з висоти до 80 см з м’яким приземленням. Рухлива гра.

 

 

 

 

19.

Організовуючі вправи. Вправи для профілактики  плоскостопості.. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для розвитку витривалості. Стрибки в глибину з висоти до 80 см з м’яким приземленням. Рухлива гра.

 

 

20.

Організовуючі вправи. Вправи для профілактики  плоскостопості. Різновиди ходьби та бігу. Стрибки на місці з поворотами, по «купинах». Вправи для розвитку координації. Вправи з великим м’ячем: передача м’яча двома руками з ударом об підлогу. Рухлива гра.

 

 

21.

Організовуючі вправи. Вправи для профілактики  плоскостопості.. Різновиди ходьби та бігу. Стрибки на місці з поворотами, по «купинах». Вправи для розвитку координації. Рухлива гра.

 

 

22.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку координації: подолання перешкод. Вправи з великим м’ячем: ведення м’яча правою та лівою рукою. Рухлива гра.

 

 

23.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку координації: ходьба на носках по підвищеній площині. Вправи з великим м’ячем: ведення м’яча правою та лівою рукою. Рухлива гра. Естафети.

 

 

24.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку координації: пересування із підкиданням дрібних предметів. Вправи з великим м’ячем: зупинки м’яча, що котиться. Рухлива гра.

 

 

25.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку координації: вправи зі зміною положення тіла у просторі. Вправи з великим м’ячем: удари внутрішньою стороною ступні по м’ячу, що котиться. Рухлива гра.

 

 

26.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку сили:лазіння по горизонтальній гімнастичній лаві. Вправи з великим м’ячем: удари внутрішньою стороною ступні по м’ячу, що котиться. Рухлива гра.

 

 

27.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку сили: багатоскоки. Вправи з великим м’ячем: зупинки м’яча, що котиться. Рухлива гра.

 

 

28.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку сили: стрибки через перешкоди. Вправи з великим м’ячем: ведення м’яча внутрішньою і зовнішньою частинами підйому. Естафети.

 

 

29.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для оволодіння навичками пересувань: ходьба, біг, танцювальні кроки. Вправи з великим м’ячем: ведення м’яча внутрішньою і зовнішньою частинами підйому. Естафети.

 

 

30.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для оволодіння навичками пересувань: ходьба, біг, танцювальні кроки. Стрибки у довжину . Естафети.

 

 

31.

Організовуючі та загальнорозвивальні вправи. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для профілактики плоскостопості. Вправи з великим м’ячем. Стрибки у довжину. Рухлива гра.

 

 

32.

Організовуючі та загальнорозвивальні вправи. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для профілактики плоскостопості. Вправи з великим м’ячем. Стрибки у довжину. Рухлива гра.

 

 

33.

Організовуючі та загальнорозвивальні вправи. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для профілактики плоскостопості. Вправи з великим м’ячем. Стрибки у глибину з висоти до 80 см з м’яким приземленням.  Рухлива гра.

 

 

34.

Організовуючі та загальнорозвивальні вправи. Різновиди ходьби та бігу. Вправи з великим м’ячем. Стрибки у глибину з висоти до 80 см з м’яким приземленням.  Рухлива гра.

 

 

35.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Різновиди ходьби та бігу. Вправи для профілактики плоскостопості. Вправи з великим м’ячем. Стрибки у глибину з висоти до 80 см з м’яким приземленням. Рухлива гра.

 

 

36.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку координації. Повторний біг 3-10 м. Біг із приш­видшеннями за сигналом. Стрибки у висоту. Рухлива гра.

 

 

37.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку координації. Повторний біг 3-10 м. Біг із приш­видшеннями за сигналом. Стрибки у висоту. Рухливі ігри.

 

 

38.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку швидкості. Повторний біг 3-10 м. Біг із пришви­дшеннями за сигналом. Стрибки у висоту з прямого розбігу (через гумову мотузку). Рухливі ігри.

 

 

39.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для розвитку швидкості. Стрибки зі скакалкою. Стрибки у ви­соту з прямого розбігу (через гумову мотузку). Рухливі ігри.

 

 

40.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для релаксації. Вправи для розвитку витривалості. Стрибки зі скакалкою. Біг до 500 м. Рухливі ігри.

 

 

41.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Вправи для

 

 

релаксації. Вправи для розвитку витривалості. Стрибки зі скакалкою. Біг до 500 м. Рухливі ігри.

 

 

42.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Стрибки зі скакалкою. Вправи для опанування навичок володіння ма­лим м’ячем: метання малого м’яча у щит. Рухлива гра.

 

 

43.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у щит.. Рухлива гра.

 

 

44.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у щит. Рухлива гра.

 

 

45.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у щит. Рухливі ігри.

 

 

46.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у горизонтальну ціль. Рухливі ігри.

 

 

47.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння малим м’ячем: метання малого м’яча у горизонтальну ціль. Стрибки у довжину Рухливі ігри.

 

 

48.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння з малим м’ячем: метання малого м’яча з-за голови на дальність. Рухливі ігри.

 

 

49.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння малим м’ячем: метання малого м’яча з-за голови на дальність. Стрибки у довжину. Рухлива гра.

 

 

50.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння малим м’ячем: метання малого м’яча з-за голови на дальність. Рухлива гра.

 

 

51.

Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для метання м’яча. Вправи для опанування навичок володіння малим м'ячем: метання малого м’яча з-за голови на дальність. Рухливі ігри.

 

 

52.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Стрибки у довжину. Рухливі на­родні ігри та естафети. Визначення динаміки фізичної під­готовленості учнів.

 

 

53.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Рухливі на­родні ігри та естафети. Визначення динаміки фізичної під­готовленості учнів.

 

 

54.

Організовуючі й загальнорозвивальні вправи. Рухливі на­родні ігри та естафети. Підсумок за рік.

 

 

 

Використані джерела:

  1. Жаркова І.І. Календарне планування. – Тернопіль: Підручники і посібники, 2019.
  2. Типові освітні програми для закладів загальної середньої освіти 1-2 та 3-4 класи. – К. : «Світоч», 2019
Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Мырза Катюша
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
13 січня 2021
Переглядів
1864
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку