Картини та ілюстрації, натхненні великими літературними творами

Про матеріал
презентація до проведення тижня Зарубіжної літератури на тему "Картини та ілюстрації, натхненні великими літературними творами"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Картини та ілюстрації, натхненні великими літературними творами

Номер слайду 2

Колір, бачення художника і, особливо, пристрасть до оригінальної роботи, якої вимагає така робота, є одними з компонентів, які дали їм життя художні твори, натхненні літературними творами і що вони намагалися перетворити великі книги з історії на не менш вражаючі візуальні подвиги.

Номер слайду 3

Смерть Офелії, сер Джон Еверетт Мілле. Написана робота британського Мілле, написана між 1851 і 1852 роками смерть однієї з небагатьох жіночих персонажів у трагедії Гамлет Вільям Шекспір. Дочка Полонія, Офелія - ​​принцеса, закохана в принца Гамлета, чиє падіння з верби змушує її знепритомніти у своїй труні з водою. Надихаюча робота зараз знаходиться в галереї Тейт у Лондоні.

Номер слайду 4

Шалене чаювання, Сальвадор ДаліСвіт омріяних пригод "Аліса в країні чудес", опублікована Льюїсом Керроллом У 1865 році це справило великий вплив на сюрреалістичне мистецтво Далі, художника, який за життя зробив дванадцять ілюстрацій за мотивами твору та прикрасив своїми елементами, такими як свої знамениті литі годинники. Це "божевільне чаювання" представляє главу, в якій Аліса ділиться чаєм із Зайцем і Божевільним Капелюшником. Звичайно, по-своєму.

Номер слайду 5

Дон Кіхот, Пабло Пікассо. З нагоди 350-ї річниці від дня народження Мігелем де Сервантесом першої частини Дон Кіхота де ла Манча у 1955 році французький журнал Les Lettres Françaises доручив Пікассо a ескіз de найуніверсальніший іспанський твір в історії. Простий і повністю вилучений з кубістичного стилю художника Малаги, ми особисто його любимо.

Номер слайду 6

Кінець світу і нещадна країна чудес, автор Міка Лідберг. Британський ілюстратор Міка Лідберг, мабуть, був шанувальником японського автора Харукі Муракамі, коли він дав життя п'ятьом ілюстрації, натхненні у свою чергу п’ятьма творами відомого письменника східний (. З них усіх нас любить кінець світу і нещадна країна чудес - це ціле шоу поп-культури, в якому не бракує характерних елементів того, що є одним із великих творів письменник, такий як його зловісні коти, кров з льодом та інші символи мрійливого пекла, яке стає більш відчутним, ніж будь-коли.

Номер слайду 7

Мобі Дік від Метта Кіша. Вчитель англійської мови та художник-самоучка Метт Кіш вирішив у 2011 році ілюструють 552 сторінки твору Моді Дік Германом Мелвіллом і охоплюють роботу в книзі Mobdy Dick: Один малюнок на кожну сторінку. Ілюстратор, який стверджував, що прочитав книгу дев'ять разів, вишив цей амбіційний проект, коли найвідоміший кит у літературі був "змішаний" мистецтвом нового тисячоліття та поєднаний зі сторінками одного з найкращі пригодницькі романи всіх часів.

Номер слайду 8

Сто років самотності, Араміс Гутьєррес. Народившись у Пітсбурзі в 1975 році, Гутьєррес роками демонструє значну частину своїх робіт по всій території Сполучених Штатів, розкидаючи культурні міфи, балет чи війну як основні теми. Серед такої кількості екзистенційних робіт цей вражаючий (і, можливо, псувальний) образ, заснований на найбільшому творі Габріеля Гарсії Маркеса, є однією з найкращих картин, натхненних бібліографією Нобелівської премії.

pptx
Додано
27 січня
Переглядів
62
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку