Картка-завдання з теми: "Соуси"

Про матеріал

Картка містить завдання на встановлення послідовності приготування соусу сметанного натурального.

Перегляд файлу

Картка-завдання з теми: Соуси

Розмістіть у правильній технологічній послідовності технологію приготування соусу сметанного натурального:

  1. охолодити пасероване борошно;
  2. сметану довести до кипіння;
  3. заправити соус сіллю, перцем і варити 3-5хв;
  4. борошно злегка спасерувати;
  5. борошняну пасеровку з'єднати з вершковим маслом;
  6. поступово з'єднати борошняну пасеровку з розігрітою сметаною;
  7. довести соус до кипіння;
  8. процідити соус.

 


 

docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
18 березня 2020
Переглядів
424
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку