Картка – завдання з теми:"Соуси"

Про матеріал

Картка містить завдання на встановлення послідовності приготування соусу яблучного

Перегляд файлу

Картка – завдання з теми: Соуси (послідовність приготування )

Розмістіть у правильній технологічній послідовності технологію приготування соусу яблучного:

  1. Заправити соус корицею;
  2. Розвести в охолодженому відварі крохмалем;
  3. Яблука помити;
  4. Нарізані яблука припустити у воді;
  5. Яблука протерти до утворення пюре;
  6. Яблука почистити, нарізати скибочками;
  7. Пюре з'єднати з відваром;
  8. Влити розтоплений крохмаль;
  9. Довести до готовності;
  10.  Додати цукор, лимонну кислоту, довести до кипіння.
docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
18 березня 2020
Переглядів
443
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку