Картки-завдання "Борщі"

Про матеріал
Картки-завдання для здобувачів освіти з професії кухар (4 розряд) зручні для використання на уроках теоретичного та виробничого навчання з метою кращого засвоєння послідовності технологічногго процесу приготування борщів.
Перегляд файлу

Картка–завдання

Відновіть послідовність технологічної схеми приготування борщу та вгадайте його назву

 

1. Закладають картоплю й доводять до кипіння
2. Закладають пасеровані овочі
3. Бульйон доводять до кипіння
4. Проварюють 10 - 15 хв.

5. Додають сіль, цукор, спеції                                                                                                                   6. Закладають підготовлений буряк
7. Закладають капусту 
8. Додають пасероване розведене бульйоном борошно
9. Варять до готовності, настоюють.
 

 

 

Картка–завдання

Відновіть послідовність технологічної схеми приготування борщу та вгадайте його назву

 

1. Закладають підготовлений буряк

2. Проварюють 10 - 15 хв.
3. Додають пасероване розведене бульйоном борошно
4. Закладають пасеровані овочі

5. Додають сіль, цукор, спеції                                                                                                                   6. Закладають картоплю й доводять до кипіння
7. Закладають капусту 
8. Бульйон доводять до кипіння
9. Варять до готовності, настоюють.
 

 

 

doc
Додано
23 грудня 2020
Переглядів
400
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку