Картки - завдання з теми: "Соуси"

Про матеріал

Картки – завдання, призначені для контролю знань учнів професії "Кухар" з теми: "Соуси".

Перегляд файлу

КАРТКА-ЗАВДАННЯ № 1

  1. Що таке соус?

 

  1. Як класифікують соуси?

 

КАРТКА-ЗАВДАННЯ № 2

 

  1. Як поділяють соуси за температурою подавання?

 

  1. Які бувають соуси за кольором?

 

КАРТКА-ЗАВДАННЯ № 3

 

  1. Як поділяють соуси за консистенцією?

 

  1. Які бувають соуси за технологією приготування?

 

КАРТКА-ЗАВДАННЯ № 4

 

  1. Для чого використовують рідкий соус?

 

  1. Що таке соус майонез?

 

КАРТКА-ЗАВДАННЯ № 5

 

  1. Які бувають борошняні пасеровки до соусів?

 

  1. Класифікація соусів.
docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
18 березня 2020
Переглядів
818
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку