Картки-завдання «Підберіть до страви відповідний продукт»

Про матеріал
Картки-завдання «Підберіть до страви відповідний продукт» з теми "Перші страви" зручно використовувати на уроках теоретичного та виробничого навчання з професії кухар (4 розряд) для активізації пізнавальної активності здобувачів освіти
Перегляд файлу

Картка-завдання

«Підберіть до страви відповідний продукт»

 

1

Борщ український

а

Сосиски

2

Борщ львівський

б

Яблука свіжі

3

Щі зелені

в

Пшоно

4

Капусняк запорізький

г

Щавель

5

Борщ київський

д

Сало, розтерте з часником

 

 

 

 

 

Картка-завдання

 «Підберіть до страви відповідний продукт»

 

1

Борщ полтавський

а

Квасоля

2

Борщ український

б

Яйце

3

Капусняк львівський

в

Розсип. гречана каша

4

Щі добові

г

Галушки

5

Борщ зелений

д

Перець солодкий

 

doc
Додано
23 грудня 2020
Переглядів
422
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку