Картки завдання з теми "Види теплової обробки"

Про матеріал
Картки завдання для перевірки знань здобувачів освіти на уроках виробничого начання з професії "Кухар"
Перегляд файлу

Картка завдання 1


Знайдіть у наведеному тексті помилки і закресліть їх. Правильне напишіть зверху. 
Тушкування – один з основних видів приготування харчових продуктів. Це комбінований спосіб первинної обробки продуктів. Продукти спочатку відварюють, а потім пропускають у великій кількості рідини (соусу).
 

 

Картка завдання 2

Знайдіть у наведеному тексті помилки і закресліть їх. Правильне запишіть зверху.
Варіння – це вид первинної обробки продуктів. Продукти готують, нагріваючи їх у великій кількості жиру до утворення рум’яної шкірочки. Існує також спосіб варіння, коли продукти повністю занурюють у холодний жир. Такий спосіб називається смаженням у фритюрі.
 

Картка завдання 3


Установи відповідність між назвами теплової обробки продуктів та їх визначенням:

1)Варіння основним способом;
2)Пасерування
3)Запікання.
А – легке обсмажування продуктів із невеликою кількістю жиру;
Б – доведення до готовності продуктів у спеціальному посуді, фользі, на листі чи решітці без жиру й рідини;
В – доведення до готовності продуктів, повністю зануривши їх у воду

docx
Додано
26 березня 2020
Переглядів
483
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку