Книгi -бiлiнгв:"Розмовляй англійською мовою, Петрику!"

Про матеріал
Книгі-білінгви: ”Розмовляй англійською мовою, Петрику!” Що таке білінгви? По-перше, інструкції до найцікавіших комп'ютерних ігор - на англійській мові. Тому першими словами –”hello”, my name is Peter, “Start”, “Continue”, “Game over”, “Good morning!”,”Good afternoon!, “Good bye!” По-друге,йому сказали, що пілоти на міжнародних авіалініях спілкуються з диспетчером тільки англійською. No comment. І по-третє, у нього є книжки-білінгви, в яких маленький учень повинен вміти прочитати кожну літеру. Білінгви - це книги, в яких текст надрукований на двох мовах, зазвичай на одній сторінці - український, а на іншій - англійська. Хто такий білінгв? Домовимося тільки на те, що завдяки одному лише читання «двух мовах» книг білінгвом ваша дитина не стане. Справжній білінгв, тобто людина, однаково добре володіє двома мовами, виростає лише в середовищі, де він щодня спілкується двома мовами. Наприклад, якщо це дитина іммігрантів, який з батьками та іншими одноплемінниками говорить однією мовою, а в школі і на вулиці - на іншому. Або якщо дитина живе в змішаній родині, де тато і мама - різних національностей і кожен з них розмовляє з чадом на своїй рідній мові. Книжка-білінгви - ідеальний подарунок для україно - іноземних дітей, що живуть за кордоном. У видавництві Видавнічий дім “Маміно” нещодавно вийшла книга “Очам не вірю” серії книг-білінгв. Ці книги видаються в рамках проекту «Крок уперед: глобалізуймось разом з українсько-англійськими книжками-малюнкамита та ідіомами». Вивчайте іноземні мови та не забувайте рідну мову.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Книгі-білінгви:”Розмовляти англійською мовою, Петрику!”Автор книги Марина Хейло

Номер слайду 2

Що таке білінгви?Стимулом до вивчення англійської мови послужили три речі. По-перше, інструкції до найцікавіших комп'ютерних ігор - на англійській мові. Тому першими словами –”hello”, my name is Peter, “Start”, “Continue”, “Game over”, “Good morning!”,”Good afternoon!, “Good bye!”По-друге, йому сказали, що пілоти на міжнародних авіалініях спілкуються з диспетчером тільки англійською. No comment. І по-третє, у нього є книжки-білінгви, в яких маленький учень повинен вміти прочитати кожну літеру.

Номер слайду 3

Білінгви - це книги, в яких текст надрукований на двох мовах, зазвичай на одній сторінці - український, а на іншій - англійська.

Номер слайду 4

Книга-білінгва - це багатогранний освітній і виховний інструмент.

Номер слайду 5

Домовимося тільки на те, що завдяки одному лише читання «двух мовах» книг білінгвом ваша дитина не стане. Справжній білінгв, тобто людина, однаково добре володіє двома мовами, виростає лише в середовищі, де він щодня спілкується двома мовами. Наприклад, якщо це дитина іммігрантів, який з батьками та іншими одноплемінниками говорить однією мовою, а в школі і на вулиці - на іншому. Або якщо дитина живе в змішаній родині, де тато і мама - різних національностей і кожен з них розмовляє з чадом на своїй рідній мові. Хто такий білінгв?

Номер слайду 6

Книжка-білінгви - ідеальний подарунок для україно - іноземних дітей, що живуть за кордоном.

Номер слайду 7

ГРА “Кольори/Colors for kids”

Номер слайду 8

У видавництві Видавнічий дім “Маміно” нещодавно вийшла книга “Очам не вірю” серії книг-білінгв. Ці книги видаються в рамках проекту «Крок уперед: глобалізуймось разом з українсько-англійськими книжками-малюнками та ідіомами». Видавництво “Дух і Літера”

Номер слайду 9

Вивчайте іноземні мови та не забувайте рідну мову.

pptx
Додано
6 листопада 2019
Переглядів
853
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку