Конкурсна програма для свята козацтва.

Про матеріал
Конкурсна програма для свята козацтва.До участі запрошуються учні 1 класу Конкурс «Перекочування гарбузів»
Перегляд файлу

До участі запрошуються учні 1 класу

Конкурс «Перекочування гарбузів»

Клас  потрібно поділити на 2 команди .Умови конкурсу : учасники по черзі перекочують гарбуз до перешкоди а потім назад до своєї команди. Естафету пе­редають наступному учаснику .Виграє та команда учасники якої швидше перекотять гарбуз .

 

До участі запрошуються учні 2 класу

Конкурс" Приготування кулешу»

Біля кожної  команди -  стоїть  ємкість з водою, у першого учасника в руках ложка. Він набирає  ложкою воду, несе до протилежного кінця залу, де стоїть пуста  ємність. Виливає  в неї  воду  з ложки, повертається до команди, передає  ложку наступному.  Виграє  команда, у якої  більше води потрапило до пустої  ємності .

До участі запрошуються учні 3 класу

Конкурс: - «Кульки»

Представники  обох команд отримують повітряні кульки. Їх необхідно надути ,зав'язати  і  швидко добігти до протилежного кінця залу положити кульку в центр кола і повернутися назад до команди . Виграє команда, яка першою закінчить естафету.

 

До участі запрошуються учні 4  класу

Конкурс «Весела кулька», 

  • Основне завдання полягає у швидкому та спритному перенесенні повітряної кульки по дистанції за допомогою ракетки для бадмінтону.

Виграє та команда учасники якої швидше перенесуть кульки.

 

 

До участі запрошуються учні 5 і 6  класу

Конкурс «Втеча полоненого козака з полону»

Біг у мішках. Перший учасник кожної  команди стоїть в мішку. За командою  виконує  пересування стрибками в мішку до позначки  та  назад до команди. Виконують всі  учасники команди. Виграє  команда, яка першою завершить естафету.

 

До участі запрошуються учні 7 класу

3 конкурс «Козацька спритність»

Учні по­діляються парами, беруть­ся за руки, відвівши їх у сторони. Між лобами треба покласти яблуко. Пари рухаються при­ставним кроком до протилежного кінця залу, а потім назад до своєї команди. Естафету пе­редають, поклавши яблуко між лобами наступної пари. Виграє команда, яка першою закінчить рух.

 

До участі запрошуються учні 8 класу

Конкурс «Добрий господар»

Завдання конкурсу полягає в тому, що учасники біжать до протилежного кінця залу де лежить картопля і ніж. Кожен учасник має право почистити лише одну картоплину ,після чого повернутися до команди і передати естафету іншому . Оцінюється не тільки швидкість, але і якість.

 

До участі запрошуються учні 9 класу

Конкурс «Втеча з полону»

Учасникам потрібно стримувати поміж ніг м'яча, у руках - шаблю. Потрібно дострибати до перешкоди, повернутися назад та передати естафету товаришеві. Виграє команда, яка першою закінчить рух.

 

 

 

docx
Додано
7 лютого 2022
Переглядів
269
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку