Конспект заняття з фізкультури «Зимовий Чемпіонат»

Про матеріал
Мета формування основних фізичних якостей, вправляти у стрибках на одній-двох ногах з обруча в обруч,удосконалювати повзання на животі відштовхуючить ногами і руками вперед, сприяти розвитку витривалості,сили в тренуванні дихальної системи,формувати навички безпечної поведінки при виконанні вправ.
Перегляд файлу

Конспект заняття з фізкультури

 

Форма проведення:сюжетна

Методи:словесний наочний  практичний

Мета формування основних фізичних якостей, вправляти у стрибках на одній-двох ногах з обруча в обруч,удосконалювати повзання на животі відштовхуючить ногами і руками вперед, сприяти розвитку витривалості,сили в тренуванні дихальної системи,формувати навички безпечної поведінки при виконанні вправ.

 

 

До тренуванні всі готові? Перелкування в колону На тренування, на місці кроком руш - Нале - во! За направляючим в обхід по залу, марш! Ходьба - звичайна - на носках руки на поясы - з високим підніманням коліна; - у присяд.

- на зовнішній стороні ступні. Бir - легкий,

- змійкою, Ходьба. Спокійна ходьба в колоні один за одним, виконуючи вправа на відновлення дихання:

1 1 - 2 - плавно підняти руки вперед вгорі (вдих) 3 - 4 - плавно опустити руки вниз (видих через рот зі звуком «у-у-у!»). По ходу беруть м'ячі. Перешикування в колону по двоє. II. Основна частина. (22 хв) Пальчикова гімнастика.

  1. М'яч вгору I. п.. о.с м'яч внизу в двох руках. 1 - підняти м'яч вгору, ліву ногу відвести назад; 2 - i.п. 3 - підняти м'яч вгору, праву ногу назад; 4 - І.п. 2. М'яч в сторону. L. п. о.с. м'яч у грудях. 1 - поворот вліво вліво; 2 - i.п. 3 - поворот вправо; 4 - І.п. 3. Нахил в сторону І.п..

ноги на ширині плечей, м'яч вгорі. 1 - нахил вліво;

2 - in 3 - на право, 4 - n. 4. «Пружинки» з нахиалан перед In стоячи, ноги на ширині плечей, м'яч у грудях 1 - нахил вперед, до лівої ноги, 2 - нахіл між ніг, 3 - нахил вперед до правої ноги,

4 - Lп. 5. М'яч до коліна. 1 п. м'яч, руки вгору. 2 - 1.11 6. Присідання І.п. о.с., руки з м'ячем внизу 1 - присісти, підняти руки з м'ячем вперед, 2 - І.п. 7. Стрибки. І.п. о.с руки з м'ячем внизу. 1 - стрибок, ноги нарізно, руки вгору. 2 - i.n. Молодці! Дихальна вправа. - Щоб не було нежиті зимової часом

Подихаємо ніздрів, спочатку однієї, потім інший. - Кругом! На місці кроком, марш. Кладуть м'ячі по ходу. Стають навпроти обручів і лавок. 2. ОВС (групами) Основні види рухів.

(Показ підготовленими дітьми, пояснення - вихователем.) 1. Стрибки на двох ногах з обруча в обруч (класики). 2. Повзання на животі, по гимнастичній лаві. 3. Підлізання під дугою правим боком. –

Ви чудово впоралися із завданнями. Перешикування в коло. - У дві шеренги, ставай! 3 шеренг, взявшись за руки, в коло ставай! - У коло швидше ви вставайте та в гру зі мною зіграйте. А щоб дізнатися, в яку гру будемо грати, спочатку відгадайте загадку До нас вона на Новий рік Прямо з лісу прийде.

20:27

І душистою смолою Будинок наповнить твій і мій. - Звичайно ж - це ялинка. П. і. «Ялина, ялинка, ялинка». Як назвати дерево, яке прийде на Новий рік, якщо воно дуже високе, струнке. (Ялина.) А якщо дерево ще зовсім маленьке. (Ялинка.) А якщо дерево не висока і не маленьке. (Ялинка.) Коли чуєте слово «ялина», бirace, високо піднявши руки. Якщо чуете ка» біжите в полуприседе, а якщо ялинка в повному присяг руки на поясі. - Раз-два, раз-два ось і скінчилася гра. і Заключна частина. (2 хв)Вправа на дихання Молодці! Хто з вас, мої маленькі друзі, відчув, що справді став смішою міцнішою, здоровіше, а хто відчуває, що потрібно ще трохи потренуватися? Я рада, що наша тренування вам в цьому допомогла. Нашу подорож закінчено, давайте попрощаемося з нами гостями,

Начало формы

Конец формы 

docx
Додано
2 лютого 2022
Переглядів
2139
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку