14 липня о 18:00Вебінар: Школа без дискримінації: таємниці гендерного виховання

Контрольна робота "Сила творчої уяви" 5 клас (Тести)

Про матеріал
Матеріал містить тестові питання з теми "Сила творчої уяви" для учнів 5 класу з вибором однієї правильної відповіді.
Перегляд файлу

5 клас                 Контрольна робота за розділом «Сила творчої уяви»

 

1. Куди потрапила Аліса з повісті Л.Керролла?

А) у країну Див

Б) у країну Недоладії

В) у Смарагдове місто

2. Квіти які посадили садівники Двійка і П’ятірка для Королеви:
А) Орхідеї
Б) Ромашки
В) Троянди

3. У якому рядку вказано героїв повісті-казки «Аліса в Країні Див?
А) Том Сойєр, Їжак, Беккі
Б) Шалений Заєць, Капелюшник, Час, Чеширський кіт
В) Лисиця, Журавель, Півень

4. Улюблена фраза Червової Королеви:
А) «До в’язниці!»

Б) «Відрубати голову!»

В) «Вигнати!»      

5.  Жанр твору Л.Керролл «Аліса в Країні Див»:

А)  Повість - казка    

Б) Новела     

В)  роман

6. Яка фраза Королеви свідчить про несправедливість суду в Країні Див?

А) «Вирішуємо голосуванням»

Б) «Спершу вирок, обдумають потім… »

В) «Я так сказала!»
7. Марина Цвєтаєва – це відома:
А) співачка
Б) поетеса
В) балерина

8. Де народилась М.Цвєтаєва?

А) в Москві

Б) в Лондоні

В) в Парижі
9. У вірші М.Цвєтаєвої «Книги в червоній палітурці» згадано літературного героя:
А) Гулівера
Б) Тома Сойєра
В) Хлопчика-зірку
10. Яке заняття найбільше розвиває уяву?
А) багато читати
Б) дивитись телевізор
В) грати в комп’ютерні ігри

ВІДПОВІДІ

1. А

2. В

3. Б

4. Б

5. А

6. Б

7. Б

8. А

9. Б
10. А
 

 

docx
Додано
10 травня
Переглядів
1691
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку