Контрольна робота: "Тестові завдання з устаткування пх"

Про матеріал
1) За якими ознаками класифікують машини? а) за структурою робочого циклу; б) ступенем механізації та автоматизації; в) функціональними ознаками; г) видом та властивостями продуктів.
Перегляд файлу

1) За якими ознаками класифікують машини?

а) за структурою робочого циклу;

б) ступенем механізації та автоматизації;

в) функціональними ознаками;

г) видом та властивостями продуктів.

2) На які групи поділяються машини?

а) безперервної та періодичної дії;

б) безперервної дії;

в) періодичної дії;

г)  дії.

 

3) За ступенем механізації та автоматизації машини розрізняють на

а) неавтоматичної дії;

б)  розвантажувальні;

в) напівавтомати;

г)   автомати.

4) Сукупність автоматів, які виконують у певній послідовності всі операції, називається а) автоматичною лінією;

б) лінією;

в) напівавтомати;

г) автомати.

5) За видом та властивостям оброблюваних продуктів машини поділяються на такі групи:

а) універсальні приводи загального та спеціалізованого призначення;

б) машини для обробки овочів і картоплі;

в) машини для обробки м'яса та риби;

г) машини для миття посуду.

6) Із яких основних механізмів складаються машини?

а) рухомого механізму;

б) передавального та виконавчого механізмів;

в) рухомогота виконавчого механізмів;

г) рухомого, передавального та виконавчого механізмів.

 

7) Яке призначення машини ФММ?

а) для миття свіжих фруктів, овочів та обсушування їх потоком повітря;

б) для миття свіжих фруктів;

в) для миття овочів та обсушування їх потоком повітря;

г) для  обсушування овочів потоком повітря.

8) Яка продуктивність машини ФММ?

а)  120 кг/год;

б) 150 кг/год;

в)   200 кг/год;

г)   250 кг/год.

9) Із яких частин складається машина ФММ?

а) стола завантажування;

б) секції для миття;

в) секції обсушування;

г) стола розвантажування.

10) Що потрібно перевірити перед початком роботи машини ФММ?

а) санітарний стан ванни;

б) заземлення машини;

в) справність кнопок контрольно-регулювальної апаратури;

г) забруднену воду.

11) При якій температурі здійснюється тепловий спосіб обробки овочів?

а) 1200—1300 °С;

б) 1000—1300 °С;

в) 1200—1500 °С;

г) 1300—1500 °С.

12) В яких машинах здійснюється обчищання овочів?

а) корнечистках;

б) бульбочистках;

в) овочечистках;

г) картоплечистках.

13) Для чого презначена машина МОК-250Б?

а) для обчищання;

б) для обчищання картоплі;

в) для обчищання овочів;

г) для обчищання коренеплодів.

14) Яка продуктивність машини МОК-250Б?

а) 250 кг;

б) 200 кг;

в) 125 кг;

г) 100 кг.

15) Яка продуктивність машини МОК-125?

а) 250 кг;

б) 200 кг;

в) 125 кг;

г) 100 кг.

16) Який об'єм робочої камери машини МОК-250Б?

а) 26 л;

б) 28 л;

в) 16 л;

г) 18 л.

 

17) Який об'єм робочої камери машини МОК-125?

а) а) 26 л;

б) 28 л;

в) 16 л;

г) 18 л.

18) Яку кількість овочів можна завантажити одночасно в машину МОК-250Б?

а) 11 кг;

б) 10 кг;

в) 6 кг;

г) 8 кг.

19) Яку кількість овочів можна завантажити одночасно в машину МОК-125?

а) 11 кг;

б) 10 кг;

в) 6 кг;

г) 8 кг.

20) Що означає маркування УММ-2?

а) універсальна малогабаритна машина;

б) малогабаритна машина;

в) універсальна машина;

г) машина;

 

21) Яке призначеня форшемішалки?

а) для перемішування фаршу;

б) для фаршу;

в) для обробки овочів;

г) для обчищання овочів.

22) Які машини та механізми використовують для обробки м'яса, риби?

а) м'ясорубки;

б) фаршемішалки;

в) розпушувачі;

г) механізми для обчищання риби.

23) З яких частин та механізмів складається м'ясорубка?

а) корпус;

б) шайба;

в) шнек;

г) гайка.

24) Якою масою нарізають м'со для завантаження його в лоток м'ясорубки?

а) 60-80 г;

б) 50-70 г;

в) 60-70 г;

г) 70-80 г;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Група №______Прізвище, ім’я учня(иці)___________________________________

1

2

3

4

5

6

7

8

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

9

10

11

12

13

14

15

16

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

17

18

19

20

21

22

23

24

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Група №______Прізвище, ім’я учня(иці)___________________________________

1

2

3

4

5

6

7

8

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

9

10

11

12

13

14

15

16

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

17

18

19

20

21

22

23

24

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Директорська контрольна робота

з устаткування підприємств громадського харчування

учня(иці) групи_____________________________________

__________________________________________________________________

 

 

 

________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Директорська контрольна робота

з устаткування підприємств громадського харчування

учня(иці) групи_____________________________________

__________________________________________________________________

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

9

10

11

12

13

14

15

16

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

17

18

19

20

21

22

23

24

а

а

а

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

г

г

г

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
2698
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку