1) За якими ознаками класифікують машини? а) за структурою робочого циклу; б) ступенем механізації та автоматизації; в) функціональними ознаками; г) видом та властивостями продуктів. |
2) На які групи поділяються машини? а) безперервної та періодичної дії; б) безперервної дії; в) періодичної дії; г) дії.
|
3) За ступенем механізації та автоматизації машини розрізняють на а) неавтоматичної дії; б) розвантажувальні; в) напівавтомати; г) автомати. |
4) Сукупність автоматів, які виконують у певній послідовності всі операції, називається а) автоматичною лінією; б) лінією; в) напівавтомати; г) автомати. |
5) За видом та властивостям оброблюваних продуктів машини поділяються на такі групи: а) універсальні приводи загального та спеціалізованого призначення; б) машини для обробки овочів і картоплі; в) машини для обробки м'яса та риби; г) машини для миття посуду. |
6) Із яких основних механізмів складаються машини? а) рухомого механізму; б) передавального та виконавчого механізмів; в) рухомогота виконавчого механізмів; г) рухомого, передавального та виконавчого механізмів.
|
7) Яке призначення машини ФММ? а) для миття свіжих фруктів, овочів та обсушування їх потоком повітря; б) для миття свіжих фруктів; в) для миття овочів та обсушування їх потоком повітря; г) для обсушування овочів потоком повітря. |
8) Яка продуктивність машини ФММ? а) 120 кг/год; б) 150 кг/год; в) 200 кг/год; г) 250 кг/год. |
9) Із яких частин складається машина ФММ? а) стола завантажування; б) секції для миття; в) секції обсушування; г) стола розвантажування. |
10) Що потрібно перевірити перед початком роботи машини ФММ? а) санітарний стан ванни; б) заземлення машини; в) справність кнопок контрольно-регулювальної апаратури; г) забруднену воду. |
11) При якій температурі здійснюється тепловий спосіб обробки овочів? а) 1200—1300 °С; б) 1000—1300 °С; в) 1200—1500 °С; г) 1300—1500 °С. |
12) В яких машинах здійснюється обчищання овочів? а) корнечистках; б) бульбочистках; в) овочечистках; г) картоплечистках. |
13) Для чого презначена машина МОК-250Б? а) для обчищання; б) для обчищання картоплі; в) для обчищання овочів; г) для обчищання коренеплодів. |
14) Яка продуктивність машини МОК-250Б? а) 250 кг; б) 200 кг; в) 125 кг; г) 100 кг. |
15) Яка продуктивність машини МОК-125? а) 250 кг; б) 200 кг; в) 125 кг; г) 100 кг. |
16) Який об'єм робочої камери машини МОК-250Б? а) 26 л; б) 28 л; в) 16 л; г) 18 л.
|
17) Який об'єм робочої камери машини МОК-125? а) а) 26 л; б) 28 л; в) 16 л; г) 18 л. |
18) Яку кількість овочів можна завантажити одночасно в машину МОК-250Б? а) 11 кг; б) 10 кг; в) 6 кг; г) 8 кг. |
19) Яку кількість овочів можна завантажити одночасно в машину МОК-125? а) 11 кг; б) 10 кг; в) 6 кг; г) 8 кг. |
20) Що означає маркування УММ-2? а) універсальна малогабаритна машина; б) малогабаритна машина; в) універсальна машина; г) машина;
|
21) Яке призначеня форшемішалки? а) для перемішування фаршу; б) для фаршу; в) для обробки овочів; г) для обчищання овочів. |
22) Які машини та механізми використовують для обробки м'яса, риби? а) м'ясорубки; б) фаршемішалки; в) розпушувачі; г) механізми для обчищання риби. |
23) З яких частин та механізмів складається м'ясорубка? а) корпус; б) шайба; в) шнек; г) гайка. |
24) Якою масою нарізають м'со для завантаження його в лоток м'ясорубки? а) 60-80 г; б) 50-70 г; в) 60-70 г; г) 70-80 г; |
Група №______Прізвище, ім’я учня(иці)___________________________________
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
Група №______Прізвище, ім’я учня(иці)___________________________________
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
Директорська контрольна робота
з устаткування підприємств громадського харчування
учня(иці) групи_____________________________________
__________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
Директорська контрольна робота
з устаткування підприємств громадського харчування
учня(иці) групи_____________________________________
__________________________________________________________________
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |
г |