Контрольна робота з теми :Паралельність прямих і площин у просторі.

Про матеріал
Контрольна робота з теми :Паралельність прямих і площин у просторі. (рівень стандарту)
Перегляд файлу

Контрольна робота №1 з теми: Паралельність прямих  і площин у просторі.                                                                                                         Варіант І.                                                                                                                                   І-рівень.                                                                                                                          1(1б). Дано тетраедр ДАВС, точки К і М середини ребер ДА і ДВ. Вказати площину паралельну прямій КМ.

2(1б). Дано прямокутний паралелепіпед АВСД. Вкажіть площину паралельну площині АВС

3(1б).  Користуючись зображенням куба АВСД, записати грані куба,які паралельні ребру А                                         

  ІІ -рівень.

4(1б). Через кінці відрізка АВ і його середину М проведено паралельні прямі,які перетинають дану площину в точках    Знайдіть довжину М ,якщо АВ не перетинає площину,А =3,6дм,В =4,8дм.

 5(2б). Дві сторони трикутника паралельні площині. Доведіть що й третя сторона паралельна площині                                                                           ІІІ -рівень.

6(3б).  Площина   перетинає сторони АВ і ВС    відповідно і стороні АС. Знайдіть довжину відрізка М N,якщо АС=24см,ВМ:МА=3:2.

ІV-рівень.7(3б).  Побудуйте проекцію квадрата АВСД,якщо дано проекції його вершин А,В і точки перетину діагоналей О – точки -відповідно.

Контрольна робота №1 з теми:Паралельність прямих і площин у просторі.                                                                                                   Варіант ІІ.                                                                                                          І-рівень.                                                                                                                    1(1б). Дано тетраедр SАВС, точки F,E,N  середини ребер SА,SB,SC. Яким є взаємне розміщення площин АВС і  FEД.

2(1б). Дано куб АВСД. Вкажіть площину паралельну прямій ДС .

3(1б).  Дано куб АВСД. Визначте взаємне розміщення площин С                                                                                                         ІІ -рівень.                                                                                                               4(1б). Що є паралельною проекцією  на площину правильного АВС у якому побудовано одну з висот?

5(2б). Дві сусідні сторони паралелограма паралельні площині. Доведіть що  діагоналі паралелограма паралельні площині                                                                                                                   ІІІ -рівень.                                                                                                     1111111111111111111111111116(3б).  Площина   перетинає сторони МР і МК  відповідно в точках А і В і стороні РК. Знайдіть довжину відрізка МК,якщо АВ=12см,АМ:АР=3:5.                                      ІV-рівень.

7(3б). Побудуйте проекцію   правильного АВС ,якщо дано проекції його вершини А та середини К,М сторін АВ, ВС - точки  -відповідно.

 

 

docx
Додано
17 листопада 2021
Переглядів
8668
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку