контрольна робота за ІІ семестр з хімії 9 клас

Про матеріал
Контрольна робота за ІІ семестр з хімії 9 клас Прізвище та ім’я учня __________________________________ І варіант 1 Вкажіть формулу оцтової кислоти: А) СН3СН2ОН б) СН3СООН в) СН3ОН г) СН3СООСН3 2 Вкажіть формулу етанолу: А) СН4О б) С2Н6О в) С3Н6О г) С2Н4О 3 Денатурація білка – це: А) оборотний процес зсідання білка; б) втрата природних властивостей білка при його розчиненні у воді; В) розщеплення білкової макромолекули на амінокислоти; Г) руйнування структури білка, що призводить до втрати ним біологічної активності 4 Вкажіть природний полімер, який міститься у рослинах: А) крохмаль б) фруктоза в) глюкоза г) сахароза 5 Вкажіть назву процесу, який лежить в основі виробництва маргарину: А) гідроліз жиру б) гідратація жиру в) гідрування жиру г) дегідрування жиру 6 Вкажіть формулу речовини, яка взаємодіє з етанолом: А) Na2CO3 б) NaHCO3 в) Na2SO4 г) Na 7 Вкажіть молекулярну формулу гліцерину: А) С3Н8О3 б) СН3ОН в) С2Н4О2 г) С17Н35СООН 8 Вкажіть назву речовини, яка реагуватиме з купруму (ІІ) гідроксидом: А) етанол б) метанол в) гліцерин г) етан 9 Вкажіть молекулярні формули продуктів реакції повного окиснення метанолу: А) СО і Н2 б) СО і Н2О в) СО2 і Н2О г) СО2 і Н2 10 Вкажіть хімічну формулу одного з продуктів гідролізу сахарози: А) С6Н12О6 б) С5Н10О5 в) С6Н12О7 г) С7Н16О2 11 Вкажіть назву реакції, яку потрібно провести, щоб целюлозу перетворити на глюкозу: А) окиснення б) гідрування в) хлорування г) гідроліз 12 Вкажіть формулу речовини, яку можна виявити серед продуктів гниття білка: А) SO3 б) C2H2 в) C2H6 г) H2S
Перегляд файлу

Контрольна робота за ІІ семестр з хімії 9 клас

Прізвище та ім’я учня __________________________________  Оцінка __________

 

І варіант

1 Вкажіть формулу оцтової кислоти:

А) СН3СН2ОН             б) СН3СООН              в) СН3ОН               г) СН3СООСН3

2 Вкажіть формулу етанолу:

А) СН4О                    б) С2Н6О                      в) С3Н6О                  г) С2Н4О

3 Денатурація білка – це:

А) оборотний процес зсідання білка;                    

б) втрата природних властивостей білка при його розчиненні у воді;

В) розщеплення білкової макромолекули на амінокислоти;

Г) руйнування структури білка, що призводить до втрати ним біологічної активності

4 Вкажіть природний полімер, який міститься у рослинах:

А) крохмаль          б) фруктоза        в) глюкоза                г) сахароза

5 Вкажіть назву процесу, який лежить в основі виробництва маргарину:

А) гідроліз жиру                  б) гідратація жиру        

в) гідрування жиру              г) дегідрування жиру

6 Вкажіть формулу речовини, яка взаємодіє з етанолом:

А) Na2CO3           б) NaHCO3                в) Na2SO4                   г) Na

7 Вкажіть молекулярну формулу гліцерину:

А) С3Н8О3        б) СН3ОН                в) С2Н4О2             г) С17Н35СООН

8 Вкажіть назву речовини, яка реагуватиме з купруму (ІІ) гідроксидом:

А) етанол              б) метанол            в) гліцерин         г) етан

9 Вкажіть молекулярні формули продуктів реакції повного окиснення метанолу:

А) СО і Н2     б) СО і Н2О       в) СО2 і Н2О            г) СО2 і Н2

10 Вкажіть хімічну формулу одного з продуктів гідролізу сахарози:

А) С6Н12О6       б) С5Н10О5        в) С6Н12О7     г) С7Н16О2

11 Вкажіть назву реакції, яку потрібно провести, щоб целюлозу перетворити на глюкозу:

А) окиснення          б) гідрування        в) хлорування        г) гідроліз

12 Вкажіть формулу речовини, яку можна виявити серед продуктів гниття білка:

А)  SO3                    б) C2H2                    в) C2H6                г) H2S

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Кукса Зоя Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Хорошо Вкажіть
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додав(-ла)
янчук віра
Додано
21 травня 2020
Переглядів
10452
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку