Контрольні запитання до теми: "Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв"

Про матеріал
Контрольні запитання до теми: "Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв" для учнів професійних навчальних закладів, які здобувають професію кухар 4 розряду
Перегляд файлу

Контрольні запитання до теми: "Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв."

  1. В якому цеху нарізають сирі овочі?
  2. Яке маркування дошок на яких нарізають сирі овочі?
  3. Які бувають складні форми нарізання картоплі?
  4. Які бувають складні форми нарізання моркви?
  5. Які бувають складні форми нарізання цибулі?
  6. Які бувають складні форми нарізання огірків?
  7. Які бувають складні форми нарізання помідорів?
  8. Де використовуються овочі нарізані складними формами?
  9. Як нарізати бочечки  овочів?
  10. З якого овочу нарізають зірочки та шестерні?
  11. Як можна нарізати редис для прикрашання різноманітних страв?
  12. Що таке карвінг?
docx
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
942
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку