Контрольні запитання до теми: «Приготування страв і гарнірів овочів та грибів» для учнів професійних навчальних закладів, які здобувають професію кухар 4 розряду
Перегляд файлу
Контрольні запитання до теми: «Приготування страв і гарнірів зовочів та грибів»
Яка температура подавання страв і гарнірів овочів та грибів?
Які продукти використовують для приготування перцю фаршированого?
Якою формою нарізають овочі при приготуванні рагу овочевого?
Як обробляють гриби перед приготуванням?
З яким фаршем готують рулет картопляний?
Що додати до картопляної маси для приготування дерунів, щоб вона не потемніла?
Як називається гарнір, який складається з декількох окремо приготованих гарнірів?
Які овочі відносяться до бульбоплодів?
Які овочі відносяться до десертних?
У якому цеху готують страви та гарніри з овочів та грибів?
Що необхідно зробити з картопляним рулетом, щоб на його поверхні не було тріщин?
Що треба зробити помідорами, аби легше було зняти з нього шкірочку?