Контрольні запитання до теми: «Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів»

Про матеріал
Контрольні запитання до теми: «Приготування страв і гарнірів овочів та грибів» для учнів професійних навчальних закладів, які здобувають професію кухар 4 розряду
Перегляд файлу

Контрольні запитання до теми: «Приготування страв і гарнірів з  овочів та грибів»

  1. Яка температура подавання страв і гарнірів  овочів та грибів?
  2. Які продукти використовують для приготування перцю фаршированого?
  3. Якою формою нарізають овочі при приготуванні рагу овочевого?
  4. Як обробляють гриби перед приготуванням?
  5. З яким фаршем готують рулет картопляний?
  6. Що додати до картопляної маси для приготування дерунів, щоб вона не потемніла?
  7. Як називається гарнір, який складається з декількох окремо приготованих гарнірів?
  8. Які овочі відносяться до бульбоплодів?
  9. Які овочі відносяться до десертних?
  10.  У якому цеху готують страви та гарніри з овочів та грибів?
  11. Що необхідно зробити з картопляним рулетом, щоб на його поверхні не було тріщин?
  12. Що треба зробити  помідорами, аби легше було зняти з нього шкірочку?
docx
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
1163
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку