Контрольні запитання до теми: "Приготування страв з яєць та сиру"

Про матеріал
Контрольні запитання до теми: "Приготування страв з яєць та сиру" для учнів професійних навчальних закладів, які здобувають професію кухар 4 розряду
Перегляд файлу

Контрольні запитання до теми: «Приготування страв з яєць та сиру»

  1. Як правильно обробляти яйця?
  2. Що роблять з сиром перед приготуванням?
  3. Які бувають способи варіння яєць?
  4. Чим відрізняється омлет від яєчні?
  5. Які використовують фарші для фарширування омлетів?
  6. Де використовують варені яйця?
  7. При якій температурі випікають омлет?
  8. Яку форму мають сирники?
  9. Які продукти входять до складу сирної маси?
  10.                    Чим відрізняється запіканка від пудингу?
  11.                    В чому користь страв з сиру?
  12.                    Які вимоги до якості страви «вареники ліниві»?
docx
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
1081
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку