Кросворд на тему : «Солодкі страви»
|
|
|
|
2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
|
|
|
|
|
|
|
8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 |
|
|
|
10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 |
|
|
9 |
|
|
|
13 |
|
|
|
|
16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
17 |
|
|
|
|
|
11 |
|
|
|
|
|
|
15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
По горизонтали:
3. Просочення торта
4. Цукор розмелений до пилоподібного стану
5. Візерунок на торті
6. Торт Політ
7. Листкове тістечко
11. Состовна частина торта Ярославна
12. Назва повітряного торта
14. Упорядкована послідовних дій, з моменту виникнення вихідних даних до отримання необхідного результату
15. Назва повітряного торта
18. Цукор розмелений до пилоподібного стану
По вертикали:
1. Назва заварного тістечка
2. В який пісочний торт кладуть како-порошок
4. Упорядкована послідовних дій, з моменту виникнення вихідних даних до отримання необхідного результату
8. Вид торта
9. Назва пісочного торта
10. В який торт додають лікер Абрикотин
13. Чим заповнюють торт
16. Вид торта
17. Процес прогрівання тіста до перетворення його в готовий кондитерський виріб
По горизонтали: |
По вертикали: |
3. сироп 4. пудра 5. прикраса 6. повітряний 7. муфточка 11. цукати 12. політ 14. технологічний 15. київський 18. цукрова |
1. еклер 2. листопад 4. процес 8. листковий 9. івушка 10. абрикотин 13. начинка 16. вафельний 17. випічка |