Квиток бажань на літературні мандри…

Про матеріал
Квиток бажань на літературні мандри… Під час цікаво проведеної творчої гри із символічною назвою «Квиток бажань на літературні мандри…» гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова на базі 136-ї школи учасники літературної подорожі у світ казок і української сучасної літератури для дітей створили інтерактивне спілкування серед улюблених героїв сюжетів. Це відбулося за участі тих, хто перебуває в літньому шкільному таборі відпочинку. Леонід Гапєєв, керівник гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова
Перегляд файлу

Квиток бажань на літературні мандри…

Під час цікаво проведеної творчої гри із символічною назвою «Квиток бажань на літературні мандри…» гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова на базі 136-ї школи учасники літературної подорожі у світ казок і української сучасної літератури для дітей  створили інтерактивне спілкування серед улюблених героїв сюжетів. Це відбулося за участі тих, хто перебуває в літньому шкільному таборі відпочинку.

Кого варто взяти у літературну подорож, яку силу має позитивна думка під час оформлення  квитка бажань? Багато цього та іншого залишимо поки що у секреті, на розсуд тих, хто часто запитував про те, де можна дістати ті та інші книжки. І це дуже нас тішить, бо поняття емоційного інтелекту та інтелектуальної творчості не пусті слова. Тут є свій сенс і зміст, коли усе дійство відбувається із зацікавленості, просто на хвилі позитиву.

Заняття завершуються, а гарні спогади залишаються та спонукають до подальших творчих дій. Деякі активні учасники заходу за ініціативу і креативний підхід у виконанні творчих вправ отримали на згадку в якості призу свіжий номер газети «Трибуна трудящих».

Леонід Гапєєв,

керівник гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова

 

doc
Додав(-ла)
гапєєв леонід
Додано
22 червня 2021
Переглядів
236
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку