Лайфхаки з опрацювання вивченого матеріалу з англійської мови для учнів середньої ланки під час воєнного стану.

Про матеріал
Рекомендації спрямовані допомогти учням середньої ланки самостійно розпочати повторення вивчених англійських слів, пройденного матеріалу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЛАЙФХАКИ З ОПРАЦЮВАННЯ ВИВЧЕНОГО МАТЕРІАЛУ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ ДЛЯ УЧНІВ СЕРЕДНЬОЇ ЛАНКИВЧИТЕЛЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ Запорізької гімназії 14 Тимчук вікторія миколаївна

Номер слайду 2

Слухайте музику, дивіться фільми з субтритрами, вимовляйте слова та фрази, які чуєте і головне – не бійтеся робити помилки!!!

Номер слайду 3

Вивчення нових слів. Пробуйте кожного дня називати звичні для вас в побуті, спілкуванні, грі слова англійською мовою. Наприклад, ви вийшли на вулицю, а на вулиці світить сонечко і ви кажете – SUN, літають пташки – BIRDS, дзвенить телефон – PHONE, продивляюсь Фейсбук – Facebook. І пам’ятайте! Головне – практика! Виконуйте це кожного дня і успіх гарантовано!

Номер слайду 4

Вивчення нових слів з наліпками. Візьміть яскраві кольорові наліпки, записуйте на них нові слова, які ви сьогодні почули або прочитали. Записуйте слова з перекладом і транскрипцією, щоб вам було легше вимовляти нові звуки. Ці наліпки можна наклеїти будь-де: в своїй кімнаті, перед ноутбуком, на окремому листочку, навіть на холодильнику. І головне – вимовляти слова потрібно кожного дня!

Номер слайду 5

Спробуйте спілкуватись зі своїми друзями в соціальних мережах англійською мовою. Достатньо лише почати. Привітання hi або Hello відомо в усьому світі. Практикуйте, розмовляйте, пишіть, повторюйте!

pptx
Додано
28 березня 2022
Переглядів
425
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку